Sayfa 952/1001 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,609 - 7,616 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    geleceğin sasa adayını yazimmi

kale gibim kağıt

???

ama yazman

Bilançosu bu akşam gelecek sanırım
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Tivitirda herkes bilmiş yine himina çakayım.
    Herkes bilir ,bazıları kazanır.Bunu anlarım da....

Bilenlerin bazıları kendilerini ifade ederken
    Ben demiştim.......şu şu oldu derken;

Bazıları da
    Ben deMEmiş miydim...şu şu oldu diyorlar.
    Arkadaş demişmiydiniz yoksa dememiş miydiniz ?

"-seydim" "-saydım" diyenlerin pişmanlık cümleleri ben bildim diyenlerden çok daha değerlidir benim için.
    İçinde tecrübe barındıran ve samimi cümlelerdir.

Herkes övünür belki doğrudur belki yalan.
    Yerinen varsa durmadan ,
    Az bir kulak ver faydalan !

İstesende kaybedemeyeceğin servet para değildir.Boşuna uğraşmayınız.
    Akıyorsa "doldurmayın" demem ama üstüne düştükce kaçıyorsa "fazla üstelemeyin" derim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Fark etmez ağabey. Kilo fazlan varsa vereceksin başka yolu yok.

Vermek çok kolay olup 3 ayda ip gibi olursun üstüne de bunca sene bu yükü boşa çekmişim dersin.

3 ayda 20 kilo verdim bir daha da almadım sigarayı da 1 sene sonrasında yurt dışına gelirken bıraktık hayata bakışım değişti öyle söyleyeyim.
    sigara hiç içmedim..ama kilo sorunum hep oldu, ben veriyorum da, sonra almamak mevzu...bakalım, tekrar bir dip dalışı yapacağız kiloda, yoksa paraları veletler yiyecek
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    yukarı giderken endeks devre kesmiyor da, neden aşağı %-5 yaptığında hemen durduruyorlar..

aradaki fark ne?
    Aynı şey değil bence.

Düşüşlerde devre kesicinin amacı "Bir sakin olun, panikle satmayın, hele bir nefeslenin" demek.

Çünkü gereksiz kayıplara yol açabiliyor.

Yükselişler ayrı. Durdurmanı gerektiren bir durum yok, çünkü insanların zarar edeceği bir ortam yok. En azından o anda.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Satış yasağı koysunlar.. Son fiyat uygulaması.. Önceki fiyatın altına hiç inmesin...
    Memento mori

6.000 düştü..yerse LONG aç..belki 430 kapatacak..

cuma tkfen, bugün petkim.. çıkışı satışla karşıladı..doğrusu

7. Iste tamamen yeme alışkanlığı kaynaklı yani köyde olmak veya çok hareket etmek kurtarmaz yediğini değiştirmen gerekiyor.

Sana yaramayan mutlaka bir şey vardır. BZisina yağ bazısına tuz bazısına et bazısına ekmek yaramaz.

Mesela bana ekmek yaramıyor bol bol et balık tavuk salata ve sebze yemem gerekiyor imiş.

Anadolu comari olduğum için yağlı bazlama vs bırakmak çok zor oldu ama kesince vücut 3 ayda 20 kiloyu attı gitti aç filan da kalmadım kibrit kutusu kadar peynir muhabbetlerine hiç girmedim diyet %80 bol yürüyüş ise %20 etkili yani mutlaka yeme alışkanlığını değiştirmen gerekiyor.

Tek seferlik kilo kendini sıkarak verirsin sonra geri alırsın ben de senelerdir öyle idim.

Bu dediğimi iyi düşün derim.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sigara hiç içmedim..ama kilo sorunum hep oldu, ben veriyorum da, sonra almamak mevzu...bakalım, tekrar bir dip dalışı yapacağız kiloda, yoksa paraları veletler yiyecek

8.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Aynı şey değil bence.

Düşüşlerde devre kesicinin amacı "Bir sakin olun, panikle satmayın, hele bir nefeslenin" demek.

Çünkü gereksiz kayıplara yol açabiliyor.

Yükselişler ayrı. Durdurmanı gerektiren bir durum yok, çünkü insanların zarar edeceği bir ortam yok. En azından o anda.
    viopta kısa pozda ise ne olacak?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 952/1001 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •