Sayfa 954/1001 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Iste tamamen yeme alışkanlığı kaynaklı yani köyde olmak veya çok hareket etmek kurtarmaz yediğini değiştirmen gerekiyor.

Sana yaramayan mutlaka bir şey vardır. BZisina yağ bazısına tuz bazısına et bazısına ekmek yaramaz.

Mesela bana ekmek yaramıyor bol bol et balık tavuk salata ve sebze yemem gerekiyor imiş.

Anadolu comari olduğum için yağlı bazlama vs bırakmak çok zor oldu ama kesince vücut 3 ayda 20 kiloyu attı gitti aç filan da kalmadım kibrit kutusu kadar peynir muhabbetlerine hiç girmedim diyet %80 bol yürüyüş ise %20 etkili yani mutlaka yeme alışkanlığını değiştirmen gerekiyor.

Tek seferlik kilo kendini sıkarak verirsin sonra geri alırsın ben de senelerdir öyle idim.

Bu dediğimi iyi düşün derim.
    Anadolu çomarı yerine, anadolu delikanlısı desek daha güzel olur

Benim radikal bir çözüm var aklımda, hatunu boşarsam kalıcı zayıflarım. Şimdilik güzellikle çözmeye çalışıyoruz durumu
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. %9 yapan SAHOL anca 30 lirayı geçmiş. Bence hala bedava.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Kuzey Kore'deki , diğer evrenlere açılan (bizim galaksinin bağlı olduğu evreninin dışındaki evrenler) portal kapısı !
    dünya tarihinde ilk kez by asoşeytıd pires hamza sütbıyık TM tarafından görüntülenmiştir.

kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    yukarı giderken endeks devre kesmiyor da, neden aşağı %-5 yaptığında hemen durduruyorlar..

aradaki fark ne?
    bana da saçma geliyor

5. Çok olmamış mı ya bu artış..

Goldman Sachs, Arçelik için hedef fiyatını 60 TL'den 60.4 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "Sat" olarak korudu #ARCLK
    Yatırım tavsiyesi değildir.

tavanlar çözülürse tabanları yağlamalı...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    gidişata ve gelişata daima Rüppel Akbabası gözüyle bakmalı . sonra içine dalar serçe gibi gözlersin. ilk önce rüppel akbabası gibi tepeden filmi çekecen. hayat böyle işte. borsa da hayatın bir parçası , şugar.
    and I said before : looking for anything ''heavy '' şugar. that's why I'm in das börsa istanbül... let's make it hot. yoksa gider pazarda limon da satardık , şugar.

insan deruniye varmak için sığsallık çelişkisinin çeşmesinden avuç avuç içmek zorunda değil. bu bir seçim sadece, zaruriyet değil.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

SPOT da BofA kamyonu dayamış,

Sayfa 954/1001 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •