o değilde nerede o EREGLİCİLER... thebigshort ve deniz ali...2 si de avatarı bile ereğli yapmıştı.O ARKADAŞLARA GÜVENDİK, EVİ-ARABAYI SATIP EREGLİ ALDIK...34 ten...
Ne düşünüyorlar bekleyelim mi?
o değilde nerede o EREGLİCİLER... thebigshort ve deniz ali...2 si de avatarı bile ereğli yapmıştı.O ARKADAŞLARA GÜVENDİK, EVİ-ARABAYI SATIP EREGLİ ALDIK...34 ten...
Ne düşünüyorlar bekleyelim mi?
WisdomTree Investments, adlı New York merkezli bir borsa yatırım fonu QNB Finans aracılığıyla satış yaparak Türkiye borsasından çıkmış, kapanışa doğru satışın nedeni anlaşıldı!
10-10-2022, 11:44#6722 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Altın Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
9,658
crfsa teknik düşüncem sorulmuş 2 bant vericem.
52-57 bunların üzerinde hacimli kapanışlar olmadığı sürece .Aşağıdaki demir yine test edilir.
yeni sloganım iyi-kötü-çirkin formasyonu buradada devam eder.
burada kritik yaptığımız banta gelmiş bende yok özl den soranlar olmuş.
karar verecekler tamam mı devam mı
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Benim uçurtma
Bide kız kardeşi
Bunlara vuruyor musun dayucum
Bunlara inflekşin poynt der misin?
Dayu sende tam bir frei korper kültür insani seziyorum çok felaket çok tehlikeli çok acayip bir şeysin.
Eccuk katlayabilirsek sevinirim. Bakalım. Nasip. İkisine de acayip gıcığım
#crfsa Borsa İstanbul Ana Pazar'da işlem gören Şirketimiz payları (CRFSA) üzerinde son dönemde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine yol açabilecek nitelikte kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durum bulunmamaktadır.
takip edenler için başkalarıda takipte ki açıklama gelmiş.
bol kazançlar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Don't Let Them Shoot the Kite https://g.co/kgs/Dpcc7R
Uçurtmayı vursunlar dayı.
Ne biçim çocukluğumuz oldu be. Şunu izlemiştim gündüz vakti tv de psikolojim bozuldu insandan başka her şeye dönüştüm davacıyım yapımcı yayıncı alayına
Temettü verecek diye 6-7 ay önceden tahtamı alınır , daha bilançosunun ne olacağı belli değil herkesin ağzında 6 tl var35 den beri millete para bağlattılar burada temettü temettü diye tamamda herşeyin bir zamanı var eregl orada bir yere gitmeye niyeti yok
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yabancı satıyorsa ambulans yola çıkmıştır..
Bıraktığı boşluğu hızlıca dolduralım...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri