Şu üyenin adını versene özelden bi bakayım atıyor mu
Şu üyenin adını versene özelden bi bakayım atıyor mu
bir halt olacağı yok.
Yav gahmet amma salliyorsun, boyle binlerce varmis.
modada zaten kac tane ev var da binlercesi varoslara tasinmis?![]()
Son düzenleme : finans_mt; 22-10-2022 saat: 01:00.
Kiralık ilanları sapa yerlerde arttı mı bilmem ama, benim yaşadığım semtte çok kötü yere çok saçma fiyat çekenler hariç zırnık boş yer yok.
Beni de boş daireler için arayıp ısrar edenler halen var.
"İnsanlar şuraya göçüyor buraya göçüyor" haberleri bana "pandemi yüzünden isanbul boşalacak" hikayesi gibi geliyor.
Üç beş bin kişi göçer, üç beş milyon kişi gelir.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Nedense uzun zamandır bu arkadaşı herkes aşağılıyor, dalga geçiyor. Oysa aşırı hoşgörülü bir insan ki, bu kadar hakarete cevap bile vermiyor. Yazdığı bir çok şey tepki alsa da şahsen ben de bu tip konularla çok karşılaşıyorum. Yani toplumun kılcal damarlarına girme meselesi. Herkes iyi gözlem yapamaz. Tiyatro yazarları çok iyi gözlemcidir. bazı insanlar ise yıllarca yaşadığı ortam hakkında ilgisilikten dolayı hiç bir fikir yürütemez.
Bu arkadaşın yazdıklarından şahsen yararlanıyorum.
Valla aslına bakarsanız nicki mandrake iken tarzından ben pek hazzetmezdim,direk soru sorar cevabını verirsiniz alacağını alır ondan sonra sizi umursamaz gibi tavırlarına şahit de oldum maruz da kaldım.Sanırım amerikan tarzı böyle,her ne kadar aksini iddia eden forumdaşlar varsa da ve ne olduğu belirsiz bir keçiören efsanesi ortalıkta dolansa da amerika hakkında baya bilgili,bir şekilde orada yaşamışlığı kesinlikle olmalı))))))))Yaptığı gözlemler de aslında üstünde düşünülmeye değecek şeyler,kendisine arada fazlaca yükleniliyor ,misal son entry sinde sadece alıntı yapmış olmasına rağmen gürsel tekin in gözleminin ve yaşadığı bir olayın hesabı bile ona soruluyor.Bence aslında biraz fazla yükleniliyor ahmet beye.Hoşgörü konusunda ise kesinlikle haklısınız bu kadar kendisine yüklenilen hiç bir üye forumda kalmazdı.
Üstün açık uyursan hayal görürsün . İşte kendi yazdığınızı kendiniz çürüterek varsayımlarla konuşuyorsunuz. Şifacıya müracaat.
Yer İmleri