-
Kiracım kiralarn çok yüksek olduğunu (bana verdiği kiranın 5-6 katı), uygun bulamadığını söylüyor.Arıyorum diyor,ama beni oyalıyor, çıkma niyeti yok
-
Sen de senin ev sahibini oyala 

Originally Posted by
Canmert
Kiracım kiralarn çok yüksek olduğunu (bana verdiği kiranın 5-6 katı), uygun bulamadığını söylüyor.Arıyorum diyor,ama beni oyalıyor, çıkma niyeti yok
-

Originally Posted by
D R A G O N
Sen de senin ev sahibini oyala

Benim yapım buna uygun değil, çıkmak zorundayım
Hemen dava açmam mümkün mü bilen varsa?
-

Originally Posted by
Canmert
Merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
Kendim kiradayım ve benim de dairem var bir kiracım var
Ev sahibim beni çıkarıyor,ben de kiracıma 2 ay önce noterden 10 yılı doldurduğu için tahliye ihtarnamesi gönderdim.Kiracım 12 yıllık kiracım.
Şimdi bu durumda ben ne zaman dava açabilirim?
Kontratın yapıldığı ay Ağustos ayı ve 12 yıl oldu.
Dava açmak için Ağustostan 1 ay öncesini beklemek zorunda mıyım?
Teşekkürler şimdiden
Evet beklemek zorundasiniz. sözleşme bitiminden en az 15 gün önce ihtarname cekip sözleşme tarihinden itibaren bir ay süreyle dava acabilirsiniz. İki ay önce cektigini ihtarname fuzuli olmus notere havadan para vermişsiniz
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
cafer76
Evet beklemek zorundasiniz. sözleşme bitiminden en az 15 gün önce ihtarname cekip sözleşme tarihinden itibaren bir ay süreyle dava acabilirsiniz. İki ay önce cektigini ihtarname fuzuli olmus notere havadan para vermişsiniz
M2101K6G cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 gün önce değil en az 3 ay önce. Ben 2 ay önce ihtarname çektim Ağustos 2023'ten 3 ay önceye uymuyor mu bu?Daha Ağustos 2023 raylar var
Kaynak:
https://cozumavukatlik.org/10-yillik...nin-tahliyesi/
-

Originally Posted by
ayhan53
Az önce arkadaşın evinin satışı için tapudan bilgilerini girdim. Evi 900.000 e satacak. Belediyeden satış için rayiç değerini alalım dedik. Belediyeden verdikleri rakam 76.586 tl bunun altında satamazsınız dediler. Bende tapuya satış bedelini 80.000 tl yazdım. Resmen vergi kaçırma sistemi.
Helal olsun!
-
Türkçe bizi biraz zorlamış gördüğüm kadarıyla bu noktada. Sözleşme bitimine En erken 3 ay kala en geç 15 gün kala ihtarname cekmelisiniz diyelim.

Originally Posted by
Canmert
-
https://m.bloomberght.com/konut-sati...rileri-2321240
Ev fiyatları çok kelepirdi. niye satışlar düşmüş ki acaba?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri