Sayfa 371/582 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Serkan Erden
    @serkanerden_
    ·
    Oct 19
    Netflix hisseleri 3. çeyrek bilanço sonrası %15 yukarıda, Bill Ackman 1. çeyrekteki abone kaybı sebebiyle zarar kes yapmıştı. Sattığı tarihten beri hisseler %30 yukarıda. Piyasa çok acımasız.
    https://twitter.com/Jack_Raines/stat...70160308645888

2. Erğelinin fiyat performansına göre yeni eski bütün yatırımcılar haklı. Aynı şeyi gecen sene bizde yaşadık. 16-20 arası üç gez gidip geldi. Bu sene tamamen duyarsız olduk. Fiyat artık önemini yitiriyor. Temettü almaya başladığında ana konu kaç lira temettü gelecek oluyor. Ereğli’ye herkes alışacak. Yabancı 150 milyon lot satarak büyük bir kitleyi Ereğli sahibi yaptı. İçlerinden dökülen olacak ama bir kaç yıl sonra 2022 yazında aldığı Ereğli onu mutlu edecek. 2 sene önceye gidin okuyun. Adam aylarca isdemir çöp Demir diye yazıp durdu. O zaman 6 liraydı. İki senede 6 lira temettü verdi.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Erğelinin fiyat performansına göre yeni eski bütün yatırımcılar haklı. Aynı şeyi gecen sene bizde yaşadık. 16-20 arası üç gez gidip geldi. Bu sene tamamen duyarsız olduk. Fiyat artık önemini yitiriyor. Temettü almaya başladığında ana konu kaç lira temettü gelecek oluyor. Ereğli’ye herkes alışacak. Yabancı 150 milyon lot satarak büyük bir kitleyi Ereğli sahibi yaptı. İçlerinden dökülen olacak ama bir kaç yıl sonra 2022 yazında aldığı Ereğli onu mutlu edecek. 2 sene önceye gidin okuyun. Adam aylarca isdemir çöp Demir diye yazıp durdu. O zaman 6 liraydı. İki senede 6 lira temettü verdi.
    İyi de abi temettünün anlamı yok temettü ödeyince hisse fiyatı düşüyor memleketin güzide ky traderları milyonlarına milyonlar kattı Smrtg Sasa Hekts vs de. Temettü tırt sen de hisseyi pazarlama artık yeter

4.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    İyi de abi temettünün anlamı yok temettü ödeyince hisse fiyatı düşüyor memleketin güzide ky traderları milyonlarına milyonlar kattı Smrtg Sasa Hekts vs de. Temettü tırt sen de hisseyi pazarlama artık yeter
    Yani satmayı düşünüyorsan yani trade ediyorsan, tabii ki temettü mantıksız, hiç satmayacağım diyen için düşmesinin bir anlamı yok ki... Size yazmıyorum bu arada Sayın Steel...

5.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Temettüler ile kendime sıfırdan yeni bir temettü sistemi kuracağım. 😊 mevcut lotlar çocuklara yeter. Yeni sistemde bu kez büyüme şirketleri de olur.

6. Öyle deme fedoramca bizde tüm ky ler profesyonel trader her türlü uçan kaçandan feci kazanırlar ama ne hikmetse halen ücretli işlerinde çalışmaya devam ederler ben de bunu anlamıyorum madem bu kadar güzel trade ediyorsun o zaman niye hala ücretli çalışmaya devam Trader isen ömrün boyunca çalışmaktan kurtulamazsın çalışmaya mecbursun. Ama temettü için yeterli lotu toplarsan belki yine çalışmaya devam edersin ancak bu sefer zorunluluktan değil kendi tercihin nedeniyle çalışırsın. En iyi traderda bile finansal özgürlük diye bir kavramı duyamazsın. 2 sene önce TV lerde sıkça gördüğünüz herkesin iyi tanıdığı bir teknik analist özel vip eğitim veriyordu (şöyle ip ucu vereyim eğitim ücreti 20 Bin TL idi) Selçuk Hoca değil(Gönençler)

Neyse ben de hem meraktan yeni şeyler öğrenmek ve hem de tanışmak için aldım eğitimi geldi. Bizim ofise geldi yardımcısı ile beraber 3 saat detaylı kişisel analizlerini özel programı vs anlattı gece yarısı ayrılırken günün sonunda da şunu dedi.

İnşaAllah biraz portföyü büyütürsem ben de bir gün bu temettü olayına dahil olacak noktaya gelirim

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Temettüler ile kendime sıfırdan yeni bir temettü sistemi kuracağım. 😊 mevcut lotlar çocuklara yeter. Yeni sistemde bu kez büyüme şirketleri de olur.
    Ben de bu sene benzerini düşünüyorum kısmet olursa temettü ile arsa, tarla, küçük şirketlerden al unut şeklinde

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Erğelinin fiyat performansına göre yeni eski bütün yatırımcılar haklı. Aynı şeyi gecen sene bizde yaşadık. 16-20 arası üç gez gidip geldi. Bu sene tamamen duyarsız olduk. Fiyat artık önemini yitiriyor. Temettü almaya başladığında ana konu kaç lira temettü gelecek oluyor. Ereğli’ye herkes alışacak. Yabancı 150 milyon lot satarak büyük bir kitleyi Ereğli sahibi yaptı. İçlerinden dökülen olacak ama bir kaç yıl sonra 2022 yazında aldığı Ereğli onu mutlu edecek. 2 sene önceye gidin okuyun. Adam aylarca isdemir çöp Demir diye yazıp durdu. O zaman 6 liraydı. İki senede 6 lira temettü verdi.
    Temettüye bir portföyde nakit gelişi olarak bakarsak 8 10 hisselij bir portföyde temettsü bol bir şirket elini rahatlatır kişinin.Kriz zamanlarında keş nakitle birçok fırsatı değerlendirme fırsatı oluyor.
    Temettü her sey değil ama söylediğiniz bence kıymetli.Parayla ne yaptıgımız önemli.
    Enflasyon yüksekliğini bile nakit kullanmayı bilen kişi kendi lehine çevirebilir bence.
    Syg ytd

Sayfa 371/582 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •