Sayfa 374/582 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Bir arkadaş yazmıştı, ISDEMIR tekrar halka arz olursa, Ereğli'ye para girişi olur, ISDEMIR'e bir nakit girmez diye... Kardeşi kardeşe düşürür gibi olmayalım da
    ISDEMIR, Ereğli bence çok farketmez gibime geliyor, bugün giderse ikisi de gidiyor, gitmezse ikisi de işte... Bazen biri biraz fazla gidiyor olabilir, şimdilik Ereğli ucuz, ISdemir daha çok yükseldi geçmişten günümüze, ISdemir'i götürmek kolay, Ereğli öyle değil. vs vs ...

2. Fedor günaydın. Bir önceki sayfanın size ait son yazısını silmeniz fayda sağlar. Kötü niyetli çok insan var. Sosyal medya kanunları değişti. Duyardım ama hiç görmemiştim. Bir bayan devlet görevinden yazdığı yazı yüzünden yakın zamanda aziledildi. Ne yazdığını görmedim.

3. Hesabıma Ereğli için düşündüğüm para gelmişse, ya da o para ile hisseyi almayı kafaya koymuşsam.

İçimden gelen sese mani olamıyorum. O ses, hisseyi kaçıracaksın AL AL AL diyor...

O ses şimdide bilanço diyor, beklentinin tersi diyor, grafikler patlamaya hazır diyor... Mantığım tersini söylüyor ama içimdeki ses...

İçimdeki sese sesleniyorum, git başımdan suç işliyorsun...

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Fedor günaydın. Bir önceki sayfanın size ait son yazısını silmeniz fayda sağlar. Kötü niyetli çok insan var. Sosyal medya kanunları değişti. Duyardım ama hiç görmemiştim. Bir bayan devlet görevinden yazdığı yazı yüzünden yakın zamanda aziledildi. Ne yazdığını görmedim.
    Günaydın Sayın Kızıldağ orada bir şey yok aslında suçluk, özene bezene yazdım ama yine de sildim, hiç olmasa yönetim ceza kesiyor

Bazen dayanamıyorum...

TEşekkürler...

5. Yazı güzeldi, vergi olayına teşvik gibi algılanırdı.

6. Çin de büyüme verisi güzel gelmiş ama kominist parti yüzünden borsaları satış yedi. Belkide savaş riski o bölgede artıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Çin de büyüme verisi güzel gelmiş ama kominist parti yüzünden borsaları satış yedi. Belkide savaş riski o bölgede artıyor.
    Sadi Bey Twitter'da bu yeni hükümetin 40 yıldır Çin'i büyüten, küresel ekonomiye katan, Çin'i böylesi bir deve çeviren tüm stratejilerine ters işler yaptığını yazmıştı... Çin'de birşeyler mi değişiyor acaba...

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Yazı güzeldi, vergi olayına teşvik gibi algılanırdı.
    Teşekkürler uyarınız için... İşte mesele memleket olunca insan üzülüyor, yoksa tuzum kuru, al temettüleri otur aşağıya, huzurunu niye kaçırıyorsun diyor diğer bir iç ses Benim bu iç seslerle başım dertte...

Sayfa 374/582 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •