Sayfa 391/582 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Ufuk SA Yazıyı Oku
    Ufuk kardeşim bize etkisi ne olur

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ufuk kardeşim bize etkisi ne olur
    Her yerden kolluyorsun valla, lotlar ağırlık kazandıkça, temettü yaklaştıkça seni de bir telaş alıyor, yakında sen de alıp ceketi gidersin gibime geliyor...

Geldiğinde, tar tar tardın, %430 kâr'lardaydın... Ereğli seni bile kendine getirdi... O ilk heyecanların, çoşkuların yerinde telaş, endişe, merak görüyorum. Acaba temettü vermezmiler falan Sen ki, testiyi doldurmuş, emekliliğini garanti etmiş biri olarak bu haldeysen, vay bizim küçükcük yatırımcıya

3.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Günaydın
    İyi de bizim derdimiz Rusya değil miydi? Şimdi Çin mi oldu? Yoksa Rusya diyemedik mi?
    Günaydınlar,

Hakikaten ya, hep Rus malı deyip duruyoruz. Bu tebliğ Çin'le ilgili.
    Sabah sabah aklıma geldi şimdi. Bizim bir müdür vardı, yanına şikayete gittiğimizde "sizin bilmediğiniz şeyler var" deyip bizi yolardı.

Bizim bilmediğimiz şeyler var
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Arkadaşlar boşa heyecan yapmayın. bu ürünlerle ilgili 2017 den beri zaten uygulanan damping önlemi var. Sadece bu onun kesinleştirilmesi ve bir nevi süresinin uzatılmasına ilişkin nihai gözden geçirme soruşturmasıdır. Maddesinide koyayım:

Mevcut önlem
    MADDE 6- (1) 29/11/2017 tarihli ve 30255 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ (Tebliğ No: 2017/32) uyarınca ÇHC menşeli “sıcak haddelenmiş rulo halinde olmayan yassı çelik (kalın levha)” ithalinde CIF bedelin %16,89’u ve %22,55’i oranında dampinge karşı kesin önlem yürürlüğe konulmuştur.

5.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Her yerden kolluyorsun valla, lotlar ağırlık kazandıkça, temettü yaklaştıkça seni de bir telaş alıyor, yakında sen de alıp ceketi gidersin gibime geliyor...

Geldiğinde, tar tar tardın, %430 kâr'lardaydın... Ereğli seni bile kendine getirdi... O ilk heyecanların, çoşkuların yerinde telaş, endişe, merak görüyorum. Acaba temettü vermezmiler falan Sen ki, testiyi doldurmuş, emekliliğini garanti etmiş biri olarak bu haldeysen, vay bizim küçükcük yatırımcıya
    Yani yüksek temettü verimliliği olan hissede 2023 de şu kadar oranda temettü verimliliği olacak hissede
    Bu fiyatlama mantıklı gelmiyor
    İçimden bir ses ulan the big finansal özgürlüğünü ilan ettiğin Ereğli’de ilk yılda temettü de sorun olursa diyor
    Çünkü bu yıl temettü parasıyla yazlık alacağım hesaplamalarımı yada alınlarımı temettüye göre yaptım planım bozulursa iyi olmaz

Bazen acaba temettü alamazsak diyorum ama Kızıldağ abi verirler diyor kendimi motive ediyorum

6. Thebig model hisse portföyün de olan kağıtlarım da ısdmr ve Ereğli de hareket olmadı
    Genelde nerede olursam 90 dereceli dik açıyla paldur kültür yukarı hareket olur
    Örnek misal geçen paylaştım ısgyo aldım çok tehlikeli işlem yaptım dedim aldıktan sonra tavan serisi başladı

Hektaş ve sasa ereğliye ısdmr girmeden vardı Ereğli ısdmr hisse değeri kadar yürüdü

Ege seramik desen oda ateşli

Pergomon dış ticaret bile Ereğli’yi geçti

Banka kağıtlarım desen onlar da öyle

Emlak konut desen oda ateşli

Yani vesselam acaba diyorum

7. Yani akıllı hareket ettiğimi düşünüyorum
    Planımı bozacak tek şey temettü almamak olur

Bu sene sıfır km audi ve yazlık alacaktım

Bende bunları almadan gittim üç aşşağı beş yukarı gelecek temettü miktarı alacak şekilde elimi ayarlarladım

Hem yazlık hem araç parası bunları alacak ortaklık ise baki kalacak

Umarım düşündüğüm gibi gider yoksa keyfim kaçar

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yani akıllı hareket ettiğimi düşünüyorum
    Planımı bozacak tek şey temettü almamak olur

Bu sene sıfır km audi ve yazlık alacaktım

Bende bunları almadan gittim üç aşşağı beş yukarı gelecek temettü miktarı alacak şekilde elimi ayarlarladım

Hem yazlık hem araç parası bunları alacak ortaklık ise baki kalacak

Umarım düşündüğüm gibi gider yoksa keyfim kaçar
    Temettü için tek hisse mi var?
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Sayfa 391/582 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz