Sayfa 390/582 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Abi bu hesapla gidersek 6 tl garanti diye bilirmiyiz
    Bu tahmin dahil diğer beklentilerin tamamında özsermayenin dolar üzerinden değerlemesi yatıyor. Yani isdemir ne kar açıklarsa açıklasın, erğeliye göndereceği parada dolar etkiside olacak. Ereğli’de ona göre dağıtım yapmalı.

2. Elektrikli otomobile ait çok şey önden yüklemeli şekilde fiyatlandı. Ama aylık kaç adet üretim olacağına dair bir bilgi kimsede okumadım. Siz gördünüz mü.

3.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Saygılar sunarım, aynen katılıyorum tek doğrunun olmadığı bir iş yapıyoruz. Konu benim yatırım hayatımda en sert muhalefeti yaptığım bir konu olduğu için yazmaktan kendimi alamadım. Asla kişisel değil. Tekrar saygılarımla.
    Ben daha önce bir iki hissede 15-20 günlük yapmıştım ama açıkçası attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmiyor bu bir ikincisi de daha önce sizin de dediğiniz gibi bana kendi ayağına sıkmak gibi geliyor … % 5 i yeri geliyor bir al sat işleminden alabiliyorken bunla uğraşmak bana çok mantıklı gelmiyor …

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende ısdmr yok yanlış anlama olmasın big abi, kira mevzuunu öğrenmeye çalışıyorum, senin ereğlileri kiralıycam
    Dayucuğun soraydın bana ben sana anlatırdım .

Kira işinde genelde fonlar paslar yada az olanan hisseler de kurumlar talep eder

Olay şöyledir elindeki hisseleri aracı kurumununa bildirirsin elimdeki şu kadar hisseyi kiralayacağım DİE günlük olarak faiz getirisi olur

Misal ısgyo hisselerinde sıkışmışlar bugün çok faiş fiyattan verdim ben

Tavan tavan giden hisseler de kira bedeli yüksek olur bilgine

Ereğlide düşük

5. İş yatırımın tahmini 5,5 TL temettüden daha fazla verebilir Ereğli.5,5 TL nin neti 4,95 tl
    Geçen sene 4 TL net verdi.Yani bu sene sadece yüzde 24 mü artıracak temettüyü
    Ereğliye yakışmaz bu
    Minimum 6,7 tl brüt,6 tl net vermesini umuyorum

Alıntı Originally Posted by Ufuk SA Yazıyı Oku
    Bugünkü hareketin sebebi kokunun önceden alınması mıdır o zaman?
    Tüh daha topluyorduk ya

7.  Alıntı Originally Posted by Ufuk SA Yazıyı Oku
    Günaydın
    İyi de bizim derdimiz Rusya değil miydi? Şimdi Çin mi oldu? Yoksa Rusya diyemedik mi?

Sayfa 390/582 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •