Sayın fedoramca ilk yarı kar 827 milyon dolar. Yılı 1 milyar dolarla tamamlasa bile. Martın sonunda kur 20 tl olsa zaten 20 milyar tl yapıyor. Yani 19.3 milyar dağıtması için geçen seneki kara ihtiyacı olmadığı gibi kalan 2 çeyrek ahım şahım bi kar etmesine gerek yok. O yüzden zaten 8 tl dağıtmak çok da zor değildi.
Son düzenleme : tory; 25-10-2022 saat: 16:02.
Aslında şöyle tekrar açıklayayım, HRC 1300 dolarken, brüt 10 net 9 tl bekliyordum. Rüzgar tersten eserse de, geçen sene dağıtılmayan karı da düşünerek en kötü 8 tl net verir diyordum. Ama 3. ve 4. çeyrek ten herhangi biri için 2 milyar kar hesapta yoktu. Kar 2 milyar gelirse 8 tl net (geçen seneden kalan 700 milyon doları da düşünerek) imkansız değil ama zor gözüküyor. Kar dedikleri gibiyse 6-7 tl net beklemek daha mantıklı gözüküyor.
fedor bey inan şu eregli foruma gelmeye mecbur bile değilim offline girer okur çıkarım, insanlara katkıda bulunmak dışında derdim yok..
iş yatırımIN Bİ BİLDİĞİ var diye düşünüyorum umarım KARAVANA DEĞİLDİR hayırlısı
FEDOR BEY SEN PARA KAZAN diye bak yırtınıyoz burada benim ciddi gelirim var veya yok mevzu bu değil seni sevmesek buraya yazmayız)
![]()
ısdmr ereğliden daha dik ve diri duruyordu şimdi en önde koşuyor eksi bakımından
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri