Sayfa 90/180 İlkİlk ... 40808889909192100140 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 713 - 720 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar garanti bankası da teknosa ile işbirliği kararı almış...yani artık teknosanın iklimsa alt şirketine ges yaptırmak isteyecek kobi ve çiftçiler garantiden de uygun kredi finansmanı sağlayabilecek....bu finansmanı zaten akbank daha önce vermişti..şimdilik de koç grubunun garanti bankası veriyor...

böylece bu ges konusunda teknosanın ne kadar da idialı olduğu ortaya çıkıyor....büyük bir iş potansiyeli doğacak...kordsa ile toledo firmasının lisans anlaşması ibreyi bize çeviriyor...bir şekilde iklimsa işin içinde olacak görünüyor..artık sadece kurulumda mı yoksa üretimde de mi bilemiyorum...daha önce de dediğim gibi teknosanın alt yapısı buna çok uygun...

bu sektörde zaman kayıp etmeye tahamül yok..o yüzden de yeni bir şirket kurup alt yapıyı hazırlamaktansa işi teknosa üzerinden götürmek daha faydalı görünüyor...dediğim gibi garanti bankasının da kredi desteği vermesi ile ibre iyicene teknosaya dönüyor...

zaten aylar önce teknosa yetkilileri de biz GES te öncü firma olmak istiyoruz demişlerdi...bu son atılımlar ve söylem bir birini tamamlayacak cinsten...sabır ile gelişmeleri izliyoruz...
    Sayin keko. Nacizane Kucuk bir duzeltme yapalim: Garanti bankasi Koc grubunun degil. topikte yazmasak da ilgi ve saygiyla izliyor takip ediyorum.katkilarin icin tesekkurler. Ytd

2. Kendi fikrimdir....3. Çeyrek hasılat 13.7 milyar TL..olsa..kar ne kadar gelir sizce? Hisse fiyatı ne olur..pd/dd si f/k sı ne olur? Varmı bu konuda düşüncesi olan arkadaş?

3. Sabah 18 denemesi güzeldi lakin enerji yetmedi anlaşılan.Kimbilir dünün tekerrürü olacaksa kapanışa doğru bir hareketlenme olur insallah.

4. ges için mühendisler alınmaya başlanmış hayırlısı bakalım.internette iş ilanlarında gördüm

5.  Alıntı Originally Posted by hüsey Yazıyı Oku
    ges için mühendisler alınmaya başlanmış hayırlısı bakalım.internette iş ilanlarında gördüm
    Link atabilir misiniz?

6. Aynen sn.husey kariyer nette yer alıyor maalesef foto yükleyemedim.Ges tecrübesi olan mühendis ilanı adana ve izmir için anladığım kadarıyla ilanlar com taze.

7. Sn.kazanckapısının özellıkle belirttiği gibi ana eksenimiz perakende ve e satış ama bu ges işi de insallah yemeğin tatlısı rolünü üstlenir.

8. acemiyim bu ışlerde yukleyebilirem

Sayfa 90/180 İlkİlk ... 40808889909192100140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •