Sayfa 208/1019 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Neyse ki temettü geyigine bulasmamisim. Gerçi bademlere bulastim. O da ayrı bir derya ama şimdilik ilk devrede galip olarak soyunma odasına gidiyorum.
    Finansal özgürlük temettü yihaaa... İnşallah bu demicelikciler yıllar öncesinin döngüsüne takılmazlar da Türkiye nin yarısı emekliliğini ilan eder ..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıllar önce resesyon yoktu 2016 da dolar bazlı kaçmış Ereğli. 2023 te 50$ marjla ürün satınca hisse fiyatı kaça gelecek hesabı kolay.

2. İnşallah olmaz diyorum. Burada 1 dolardan 0.03 dolarlara düşmüş kağıtlar var Hemi de hükümetimiz den itibarlı. Coin piyasası BIST ten iyidir. Resesyonu da yerler, maliyeti de , arsa değerini de... Temettucu Türkiye min vatandaşlarının mallarını enflasyonda ezdiirerek mi alirlar, kanser ederek mi alirlar bilmem. Paraciklarini ama çok fazla paraciklarimi nereye park edeceklerini bilmeyenler ve senede kaç para verecekmis harici borsa ile işi olmayanlarin yeridir temettü şirketleri. Hergun çıktık mi battik mi zengin olacağız mi diyenlerin işi değildir
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yıllar önce resesyon yoktu 2016 da dolar bazlı kaçmış Ereğli. 2023 te 50$ marjla ürün satınca hisse fiyatı kaça gelecek hesabı kolay.

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    sasa/hektaş takıntısını anlamıyorum, her daim böyle işler olur muhtelif tahtalarda, ben ilgilenmiyorum, ekranımda yok bu hisseler, gerek yok, belli ki mal çok toplu ve dağıtım uzun vadeye yayılacak, short falan yok pair trade gerek yok öyle maceralara, ignore et, ne hali varsa görsün

ay başı yazmıştım, banka bilançoları yukarı oynanır- bilanço vakti karlar realize olur.. aynen de öyle oldu, tahminimden biraz erken realize olmaya başladı sadece.. kasım için yukarı beklentim yok endeksten, her yukarı atak satış fırsatı olacaktır.. fed kaynaklı iyimserliğin de pek yansıyacağını zannetmiyorum.. endeks dışı tahtalardaki operasyonları kovalamak olabilir sadece

piyasaya para girişi durdu, krediler kapalı, hem gayrimenkul hem hisseler yatay/aşağı bi trend izler yıl sonuna kadar.. ocakta krediler açılınca hem konut piyasası hem hisse piyasası canlanmaya başlar, aralık sonu/ ocak bakılır tekrar duruma..
    Takıntı değil..
    Şundan önemli..
    2010 lu yıllarda TR nin önde gelen ailelerinden birisinin tahtalarında pozisyon alan/yapan bir grupla ilişkim oldu idi..
    Şu kadarını söylim 6 ay sonra endeks nerede olacak biliniyordu..
    72.000 lerden dönerken 48.000 e kadar bekle..
    Oradan al dediler di..

90 lere yaklaşınca ardına bakma kaç dendi..

O tahtalardaki spek/patron ikisilisi 6 ay sonra FED ne yapacak..ABD ne diyecek..Hangi yeni ekonomik modele geçilecek çok çok iyi biliniyor be ona göre pozisyon alınıyor..

SASA GUBRF HEKTS bu tahtaları takip etme nedenim budur..

Bütün bu rallinin başlangıcı esasında küçük tahtaların 2020 sonbaharında pandeminin ortasında harekete geçmesi ile başladı..
    Enflasyonist büyüme politikasına geçileceği BÜYÜK ihtimal kulaklarına gelmiş idi..
    Naci sarsıntısına rağmen dikkat edilirse hepsi dik durdu..
    VE HALA..O küçük tahtaların bir çoğunda ciddi bir mal çıkışı yok..

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Haci emmi burada para dağıtıyorlar kimsenin seyehat edecek zamanı yok. Paraciklari ceplere doldurmakla meşguller...

Dostum sen hiç göçmen usulü su böreği yedin mi?
    Heçç kabaklı börek yedin mi ? istanbul dan gelirken Adana ya sadece kabak getirdim.

Bu arada sende istabul a geldiğimde buradan "pisyedili01"in selamı var yazdığın için yazmamda sakınca yok görüştüğümüzü belirtmemde. ısmarladığın tatlı için teşekkür.
    2 bardakdan fazla ısmarlamam deyip en az 1 demlik çay ısmarladığın içinde kesene bereket
    insan yediğini içtiğini söylemez ama ben bu seferlik görgüsüzlük yapayım.

Gelcem dedin bekleriz herzaman .

not:yakında gelirim dersen kabağı bekletirim bu kabak 1 aya kalmaz benden demesi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Afiyet bal şeker olsun ne zaman istersen beklerim. Paraciklari toplayıp biraz borsaya ara verdigimde iade i ziyaret yapariz

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Afiyet bal şeker olsun ne zaman istersen beklerim. Paraciklari toplayıp biraz borsaya ara verdigimde iade i ziyaret yapariz

Tamam dostum herşey para değil malum .Zaten yemedikden sonra dostları ziyaret etmedikden sonra para dediğin neye yarar değil mi ?

Adana'da kabak mı yenir diyorsan doğru.Adana da yenecek şey zaten bellidir.
    Tabiki mumbar ve şırdan
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Tamam dostum herşey para değil malum .Zaten yemedikden sonra dostları ziyaret etmedikden sonra para dediğin neye yarar değil mi ?

Adana'da kabak mı yenir diyorsan doğru.Adana da yenecek şey zaten bellidir.
    Tabiki mumbar ve şırdan
    Ben küçük saattin orda tencerede yerdik o zamanlar dükkanlarda yoktu

İlk getirdiklerinde sok geçirdimsonradan kaymakla bal ve sirdanin müptelası oldum

Sütü kaynatır dolapta kaymağını alirim ama sirdan ankarda yok varda ordaki gibi değil..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    akcay da usd bazlı tepe direnc diyorsa pazartesi den itibaren füze demek ki..

en son 1.75 de tepe işte direnç diyordu..
    Yapma etme dedik..
    2.10 ları gösterdiler ne olduğunu bile anlamadan..

BOFA güya!! satışda falan..

SHORT cu biçmeye geliyor

4000 xu100 de zorlanıyor diye short açanları tertemiz edecek..
    Bu sefer de 4000 i kırdık diye piyasanında önünden çekilirse langır lungur 4400 ler görülür 2 günde..
    Oradan sert basar LONG larıda tertemiz eder..
    ohh misss babalar gibi..
    dolar baskılandığı için doğru çalışan bir indikatör değil. örnek ev fiyatları. 100k USD olan evler doların sabit kalması ile 200K oldu. bundan dolayı kimse yatırım için şu anda ev almıyor. şu anki doları adil değeri olan 26 tl den alırsak, zirvede falan değiliz. onun için, geçen sene kasım gibi dolar yukarı endeks yukarı hareketi göreceğiz gibime geliyor.

Sayfa 208/1019 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •