İnşallah olmaz diyorum. Burada 1 dolardan 0.03 dolarlara düşmüş kağıtlar var Hemi de hükümetimiz den itibarlı. Coin piyasası BIST ten iyidir. Resesyonu da yerler, maliyeti de , arsa değerini de... Temettucu Türkiye min vatandaşlarının mallarını enflasyonda ezdiirerek mi alirlar, kanser ederek mi alirlar bilmem. Paraciklarini ama çok fazla paraciklarimi nereye park edeceklerini bilmeyenler ve senede kaç para verecekmis harici borsa ile işi olmayanlarin yeridir temettü şirketleri. Hergun çıktık mi battik mi zengin olacağız mi diyenlerin işi değildir Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takıntı değil..
Şundan önemli..
2010 lu yıllarda TR nin önde gelen ailelerinden birisinin tahtalarında pozisyon alan/yapan bir grupla ilişkim oldu idi..
Şu kadarını söylim 6 ay sonra endeks nerede olacak biliniyordu..
72.000 lerden dönerken 48.000 e kadar bekle..
Oradan al dediler di..
90 lere yaklaşınca ardına bakma kaç dendi..
O tahtalardaki spek/patron ikisilisi 6 ay sonra FED ne yapacak..ABD ne diyecek..Hangi yeni ekonomik modele geçilecek çok çok iyi biliniyor be ona göre pozisyon alınıyor..
SASA GUBRF HEKTS bu tahtaları takip etme nedenim budur..
Bütün bu rallinin başlangıcı esasında küçük tahtaların 2020 sonbaharında pandeminin ortasında harekete geçmesi ile başladı..
Enflasyonist büyüme politikasına geçileceği BÜYÜK ihtimal kulaklarına gelmiş idi..
Naci sarsıntısına rağmen dikkat edilirse hepsi dik durdu..
VE HALA..O küçük tahtaların bir çoğunda ciddi bir mal çıkışı yok..
Dostum sen hiç göçmen usulü su böreği yedin mi?
Heçç kabaklı börek yedin mi ? istanbul dan gelirken Adana ya sadece kabak getirdim.
Bu arada sende istabul a geldiğimde buradan "pisyedili01"in selamı var yazdığın için yazmamda sakınca yok görüştüğümüzü belirtmemde. ısmarladığın tatlı için teşekkür.
2 bardakdan fazla ısmarlamam deyip en az 1 demlik çay ısmarladığın içinde kesene bereket
insan yediğini içtiğini söylemez ama ben bu seferlik görgüsüzlük yapayım.
Gelcem dedin bekleriz herzaman .
not:yakında gelirim dersen kabağı bekletirim bu kabak 1 aya kalmaz benden demesi.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Afiyet bal şeker olsun ne zaman istersen beklerim. Paraciklari toplayıp biraz borsaya ara verdigimde iade i ziyaret yapariz
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
dolar baskılandığı için doğru çalışan bir indikatör değil. örnek ev fiyatları. 100k USD olan evler doların sabit kalması ile 200K oldu. bundan dolayı kimse yatırım için şu anda ev almıyor. şu anki doları adil değeri olan 26 tl den alırsak, zirvede falan değiliz. onun için, geçen sene kasım gibi dolar yukarı endeks yukarı hareketi göreceğiz gibime geliyor.
Yer İmleri