Sayfa 216/1019 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Viop XLV

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pisyedili kardeş aslında doğal ahşap evler sağlık açısından faydalı çeşitli zararlı gaz üretmiyor beton evlerde bir sürü zararlı gaz var her daim üretiyor üstelik
    Salih abi biz gün geçtikce geriye gidiyoruz dediğin gibi daha sağlıklymış ahşaplar.
    evin bir yanından rüzgar girer diğer tarafdan çıkardı.

Salih abi bundan 1000 yıl önce insanlar ekeceğe yere ev yapmazmışdı tepelere yamaçlara ev yaparmışdı.
    Adana da evler ovaya değilde 15-20 km tekire doğru yapılsa kayalıklara doğru.

1-Temel sağlam olduğu için adana depreminde daha az kişi ölürdü muhtemelen.
    2-Ekilecek daha çok yer olurdu.
    3- Yazın sıcakdan daha az şikayet edilir ...elektrik sarfiyatı..
    4- En önemlisi istanbula 15 km daha yakın olurdu malum istanbulluyuz.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2. Seçim öncesi asgari ücrete zam %50 ye yakın olabilir bunun devlete katkısı olur. Emekli memur işçi ye aynı oranda zam yapıldığı takdirde enflasyon ve hazine üzerinde ciddi tahribatı olur. Bunun için enflasyon oranı artı %5 refah payı gibi bir uygulama da bence olası

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    sn ariston dün dediğiniz 3 budala filminin ilk 30 dk sını izledim merakdan bu gece kısmetse bitireceğim.
    Dün ne seyrettiğimi hatırlamıyorum ama aradan çok süre geçtiği halde bir şeyi hatırlıyorsam bir şekilde anlamı olmalı. Mühendislik öğrencisiydiler ilginçdi film. Çok net hatırlamıyorsam içinde beni üzen şeyler de olabilir diye düşünüyorum, işe yarayan şeyleri genelde unutmuyorun.

Algıda seçicilik diye bir şey varmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Yavuz kardeş eskiden evimiz taş duvar ve üstü hasır üstü topraktı. Çatı akardi ama ama toprak emerdi. Soba tüter bir süre sonra toprak emerdi. Şimdi ev beton üstümde ki dairenin su borusunda paslanma delik vae evin tavanı komple leke leke her yerde boya badana kurtarmıyor. tepemde ki kiracı ev sahibi yanaşmıyor bu yüzden nefret ettim siteden.

5. Bir site düşünün yönetici 6 yıldır seçime bilmez. Sitenin %60 i kiracı. En az bu kadarının borularında sızıntı var. Duvarlar tavanlar nemli. Eskiden kimse yüzüne bakmazdi bu evlerin. Şimdi malum kira ev sıkıntısı havada kapıyorlar. Bizde azınlık, ezilenler olarak üç beş yıl daha sabredecegiz. Evi satıp ev almak da şuan zor. Düştük onun bunun çocuğunun ellerine

6. Geçen gün Petekleri kontrol ettik bizimkiler yanmıyor gibi ılık. Benim bir oda ve mutfak karşı cepheden ısınıyor oranın peteği sıcaktı. Sitede iki ısıtma sistemi var kuzey ve güney doğu. En az 5 derece fark var. Benim pencerenin önünde çam ağacı var güneşi engelliyor kışın battaniye ile oturup yün yorgan ile yatıyoruz.

7. Merkezi sistemde bazen oturanlar petekleri büyütüyor değiştirmeyenlere daha ılık su geliyor.

Mantolama çok fark ettiriyor, şimdi işçilik ve malzeme fiyatları arttı ama işe yarıyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Merkezi sistemde bazen oturanlar petekleri büyütüyor değiştirmeyenlere daha ılık su geliyor.

Mantolama çok fark ettiriyor, şimdi işçilik ve malzeme fiyatları arttı ama işe yarıyor gibi.
    Bizimki o.ç. üç yıldır evi satıp ev almak için uğraştık 175 bin den bugün 1 milyona geldik. Sorun benim oturabileceğim ev engelli girişi yada asansörü olan çoğunlukla kiralık ev dahi bulamadığımız için hep vazgeçtim pazarlık aşamasında. Çoğu eski asansöre benim tekerlekli sandalye ayakları çıkarmadan sığmıyor. Akülü tekerlekli sandalye hiç sığmaz. O yüzden bundan sonra satsam bile zemin kat olur artık.

Sayfa 216/1019 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •