Sayfa 226/1019 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Viop XLV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Birkaç ipucu ver de filmi bulmaya çalışalım Hamza..
    filmin konusunu tam olarak hatırlayamıyorum fakat sahneler aklımda. Bir kere karakterlerden birisi meksikalı ya da kolombiyalı ayıplı mal ticareti ile iştigal eden kartelin ya başındaki ya da ortalarındaki bir yerde konuşlanan orta yaşlarını geçkin acımasız bir abla.
    hah işte bu ablanın bir oğlu var , sürat mötörsilketi kullanıyor . O mötörsikleti ile son sürat ayıplı malı bir yerden bir yere taşıma işini icra eyliyor. Neyse bir adam var sanırım avukat o da başkabir karakter , bir de karısı var. İşte film parça parça görselleri aklıma geliyor. Bir başka adam var , bir mötörsilklet galerisine girip , aygıtın ( mötörsiklet ) yüksekliğini ölçüyor. Sonra kamyonetiyle , o mötörsilkletlinin geçeceği yere gidip elektrik direklerine çelik tel geriyor , sonra beklemeye başlıyor. Sonracıma bu bu ayıplı mal taşıyan mötörsilkletli son sürat oradan gece karanlığında geçerken ( başı eğik vaziyette tabii sürat mötürnde ) tam kamyonete yaklaşıyasa , bu kamyonetteki herif , kamyonetin tepesindeki ışıkları açıyor. mötördeki de kafasını kaldırıp o yöne bakarken , tele boynu takılıp , kafa gövdeden ayrılıyor. Sonracımayısa bu kafası langırt topuna dönenin anası o an hapiste , bu haberi alıp çok sinirleniyor ve bu işin sorumlusunun o avukat olduğunu düşünüyor. Sonra avükat bundan kaçıyor mu ne . Sonra avükatın hanımını çöp merkezine atıyorlar adam da telefonda bunu öğreniyor. Yahu bir tane oyuncunun hangisi olduğunu görsel hafızama anılarımdan emip çekebilsem , o oyuncudan hareketle oynadığı filmlerden çekp bulacağım da , birisini bile şey edemedi zihnim. bir haftasıya aramadğım site kalmadı bu filmle ilgili . çıldırasaya noktasındayım.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bir haftaya yakınsaya*** o filmi arıyorum bulamadım. bir yardım . haydi hisse.net başarabiliriz birlikte güçlüyüz. ver motiveyi...

*** yakındır.
    Bulursun Lucky başarabilirsin !

Hanımına musallat olan bir tayfaydı demi bunlar.Adamında gözü dönüyor...aslında adam yakalanıyor fakat serbest bırakılıyor (mafyavari kadının oğlu ) adam adaleti kendi sağlıyor.halbuki o ana kadar inandığı değerlere karşı gelme gelmeem sorgulanması sonuçta adam avukat vs vs

not:zaten film böyle bir film değilse ...o zaman ben kesin senarist olurum abi.Hemen şakk diye film senaryosu yazdım
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. Çelik tel ile kafa koparma sahnesi ben de hatırlıyorum belki aynı filmdir, ama diğer kısımlar şu an kafamda yok.

O şekilde aram ayapayım.

Bu filmde bir yerde tel vs ile motor devirme vardı vardı ama başka bir film.
    Steve McQueen fence jump in The Great Escape, 1963

Bu da olabilir belki drug traffic vs deyince geldi. İçinde tel sahnesi olabilir.
    https://www.imdb.com/title/tt2193215/
    Son düzenleme : ariston; 29-10-2022 saat: 21:35.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Cuma gözden kaçırdık.
    Yabancı AKBNK
    15.00...hedef fiyat 11.80 SAT..

bilançolara takıldık..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çelik tel ile kafa koparma sahnesi ben de hatırlıyorum belki aynı filmdir, ama diğer kısımlar şu an kafamda yok.

O şekilde aram ayapayım.

Bu filmde bir yerde tel vs ile motor devirme vardı vardı ama başka bir film.
    Steve McQueen fence jump in The Great Escape, 1963
    yok bu daha yeni tarihli film. filmin ana omurgası , acımasız kartel ablanın ayıplı malı sürat mötörsilkletiyle taşıyan oğlu.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Yahu iki direk bulan tel çekti.
    Yok ya o
    İki direk arası ip çekip gelin arabalarından para alırdık.
    Bu fakir memlekette iki direği zor bulursun..
    İpin bir ucunu kendine bağlarsın
    İlk gazimizi orda vermiştik...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bulursun Lucky başarabilirsin !

Hanımına musallat olan bir tayfaydı demi bunlar.Adamında gözü dönüyor...aslında adam yakalanıyor fakat serbest bırakılıyor (mafyavari kadının oğlu ) adam adaleti kendi sağlıyor.halbuki o ana kadar inandığı değerlere karşı gelme gelmeem sorgulanması sonuçta adam avukat vs vs

not:zaten film böyle bir film değilse ...o zaman ben kesin senarist olurum abi.Hemen şakk diye film senaryosu yazdım
    o dediğin bu dediğim film miydi onu da tam çıkaramadım. filmin sonunda herif çömelmiş elinde telefon , karısı da başka bir yerde çöp toplama yeriden , çöplerin içinde görünüyor biyolojik tıbbı atık pozisyonunda ruh teslim etmiş vaziyette...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    yahhu bir tane bir sadece bir tane oyuncunun yüzü görsel hafızama gelse filmi bulacam. yok arkadaş yok

Sayfa 226/1019 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •