Sayfa 237/1019 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Viop XLV

Bankalarda sıkıntı görünüyor.....raporlar gelmeye başlar.....

Alıntı Originally Posted by craine Yazıyı Oku
    Rusya tahıl koridoru anlaşmasından çekilmiş
    gıdalar tekrar artar dünyada.....özellikle tahıl gurubu
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. MB nin tahvil konusunda zorlaması ve bankaların buna karşılık hamlesi gündem olacak gibi. Bu arada biraz sarsıntı yaşayabiliriz

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    hah işte bu o ya ... mistikyedilinin dediği de buydu galiba.... hay Lady Gaga 1 bitcoinnini 100 bin dolar etsin. sağol
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Yaw Hamza nasıl bir kafayla izledin sen bunu?!

Deve dişi gibi oyuncular var filmde, nasıl hatırlamazsın hiçbirini? Vel minel garaib diyorum..
    isterse mamut boynuzlu oyuncular olsunlar. arkadaş film o kadar kötüymüş ki hiç bir oyuncu aklımda kalmamış. yorumlara baktığında da beğenen yok. ariston'un filmle ilgili gönderdiği yazıda da yazıyor ... dün gece gene izledim , her yönüyle sapır sapır dökülüyor film... boşuna bir haftasıya aradık. aramasam da olurmuş... ahhhh ahhh, ah eşşşşekk kafam ahhhh. hata bende. bu filmi izlediğinde yazsana ajandana, not düş , sakın bir daha izleme gerek yok diye. nasıl böyle bir gaflete düştüm , kendimle hesaplaşmam lazım. aynada kendimi düelloya davet ediyorum. badminton oynayacağız.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    gıdalar tekrar artar dünyada.....özellikle tahıl gurubu
    şu lisanslı depoculuk borsa işlemlerinden mercimek fasülya darı marı falan oraları bi kurcalamak lazım. tüsip miydi neydi etüs senetleri neyse buluruz
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    arkadaş bu insanları anlamak zor. apartmanda iguana beslemek serbest , bize sıra gelince apartman toplantısında, evime bi çift komodo ejderi alacağımın bilgisini verdim , kapanış öncesi dilek ve temennilerde. . .millet can hıraş nasıl tepki veriyor. az önceki o medeni insanlar bir anda vahşi kabilelerdeki gibi tuhaf sesler çıkarmaya başlıyorlar . çok ilginç

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    arkadaş bu insanları anlamak zor. apartmanda iguana beslemek serbest , bize sıra gelince apartman toplantısında, evime bi çift komodo ejderi alacağımın bilgisini verdim , kapanış öncesi dilek ve temennilerde. . .millet can hıraş nasıl tepki veriyor. az önceki o medeni insanlar bir anda vahşi kabilelerdeki gibi tuhaf sesler çıkarmaya başlıyorlar . çok ilginç
    Nesini anlamak zor sn Lucky player dostum ??

döngü şöyle !...

İnsanlar büyük ; iguana küçük. İnsanlar iguanayı seviyor !

Komodo ejderi büyük ; insanlar küçük . Komodo ejderi insanı (yemeyi ) seviyor !

Sevgisini biraz farklı gösteriyor diyelim
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by craine Yazıyı Oku
    Rusya tahıl koridoru anlaşmasından çekilmiş

alman dışişleri bakanı -rusya tahıl anlaşmasıyla söz verdiği yükümlülükleri yerine getirmeli" buyurmuş

batılılardaki bu pişkinliğe bayılıyorum.. rus merkez bankasının rezerv varlığı olan, senin finansal sisteminde mevduat olarak tutulan 300+ milyar dolarına el koymuşsun, rus vatandaşı herkesin yatına katına bankadaki parasına toptan çökmüşsün, sana hiç bi mal satmıyorum, senden hiç bi mal almıyorum demişsin, swiftten falan çıkarmışsın, sonra ama şimdilik petrol satabilirsin çünkü yoksa fiyatlar çok artacak- benim ara seçimlerim var, o vakte kadar petrol fiyatının yükselmemesi de lazım, 3.ülkelere satabilirsin ama senin 3.ülkelere sattığın petrol için bi tavan fiyat koyucam demişsin- .. ruslardan doğalgaz almayı kesemeyen avrupa ülkelerine yardımcı olmak için north stream doğalgaz hatlarını havaya uçurmuşsun -ama zararı yok, amerika sağolsun, avrupaya gemilerle doğalgaz- lng taşıyor harıl harıl, evelallah evrupayı gazsız bırakmayacak, eksik kalan kısmını da avrupalı tüketici kullanımdan tasarruf ediversin artık

amma velakin herşey petrol/gaz değil, mesela buğday var.. dış ticarete konu buğdayda kafa satıcılar biri rusya diğeri ukrayna.. karadeniz üzerinden boğazlardan geçerek satılabilen bi mal.. talep eden taraf ise ağırlıkla ortadoğu ve afrika, minimum beslenme için hayatta kalmak için ihtiyaç duyuyor buğdaya, 100 milyonluk mısır, 100+ milyonluk etiyopya ve diğerleri.. sonuçta türkiye araya girdi, ve grain deal kotarıldı.. buğday gemileri boğazdan geçmeye başladı.. bi ay geçmeden, bu gemi hareketini istismar eden bi operasyonla tahıl gemisinden silah taşıyarak rus donanmasına saldırıda bulundu sorrospu çocukları.. ve rusya haklı olarak gemi akışını durdurdu..

ve frau annalena buyuruyor ki, rusya anlaşmalara uysun.. şapka çıkarıyorum bu pişkinliğe

Sayfa 237/1019 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •