Sayfa 15/475 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 113 - 120 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. freedim hc bence baskıdan çok satış var. Haftalık takaslara baktım citi 14,5 milyon, yatırım fonları 4.13 milyon satışta Garanti 6.7 milyon, emeklilik f. 2 milyon almış, diğerleri dağınık. Citi hala çıkmaya devam ediyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ring Yazıyı Oku
    freedim hc bence baskıdan çok satış var. Haftalık takaslara baktım citi 14,5 milyon, yatırım fonları 4.13 milyon satışta Garanti 6.7 milyon, emeklilik f. 2 milyon almış, diğerleri dağınık. Citi hala çıkmaya devam ediyor.
    evet bende gördüm asıl kafamı kurcalayan şirket kartından silinen mallar mail ile sordum bakalım ne cevap gelecek

3. napalım tahtacıda biliyor işini bunu verip tüpraş sasa thy mi alalım bu saatten sonra

4. Benim de merak ettiğim, borsa artık 4100 üzerinde kalıcı olarak kalacak mı, bankalara alış gelmez ise yükselişi nasıl yapacaklar, (tamam sasa , hadi eregl de tuprs de bir şeyler yapıyorlar ama daha yukarı gitmek için sanki bankalar lazım) ve buralarda satışları karşılayan tahtacı yukarı sürmeye kalktığında hala citi mal vermeye engel olmaya devam edecek mi?

5.  Alıntı Originally Posted by ring Yazıyı Oku
    Benim de merak ettiğim, borsa artık 4100 üzerinde kalıcı olarak kalacak mı, bankalara alış gelmez ise yükselişi nasıl yapacaklar, (tamam sasa , hadi eregl de tuprs de bir şeyler yapıyorlar ama daha yukarı gitmek için sanki bankalar lazım) ve buralarda satışları karşılayan tahtacı yukarı sürmeye kalktığında hala citi mal vermeye engel olmaya devam edecek mi?
    şişeyle götürseler olmaz mı

6. Bence de iyi olur. Neredeyse 10 gündür 30-33 bandında. Aslında çok da anormal bir durum değil. Bu gün bile citi 3 milyon satışta görünüyor. Yatırım fonları da buna katılmış. Endeks yukarı giderken insana sıkıntı veriyor, bu enflasyon borsasında. Yoksa borsa bu 10-15 gün beklemek ne ki. Ben covid zamanı ekranı kapatmış 1 yıldan fazla televizyon dahil Borsanın B sine bakmamıştım. Ama ekran başına oturunca işte 10 gün uzun bir süre oluyor.
    Bir de moza80 hc nini dedikleri hep kulaklarımda "10 yılda 2 dolar olamamış SISE"
    Bakalım nasıl yapacağız bu işi

7. brentin hareketlerine bakarsak enflasyon devam edecek tl hergün eriyor ama beni korkutan avrupada bir resesyon derinleşmesi olursa işte o zaman naparız bilmem

8. bofa maymun etti tahtayı

Sayfa 15/475 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •