Arama sonucu : 3474 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ÝZMÝR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
     Alýntý Originally Posted by Hasan Kürþad Yazýyý Oku
    Haklýsýnýz sayýn ft-2, bu seviyelerden uçacak kaçacak diye alan kýsa vadeci olanlarý üzebilir,

Yazdýðým þeyler uzun vadeli þirket potansiyelini gösteren hususlar, hisse yakýn zamanda epey prim yaptýðý için kýsa vadede kar satýþlarý olursa! buralardan alanlarý çok üzebilir, o nedenle bir daha vurgulamak istiyorum, yazdýðým þeyler al, sat, tut vb tavsiye içermez, bunlara göre alým satým kararý almanýz zarar etmenize neden olabilir.
    Hasan bey, sayýn ft 2 nin demek istediði o deðil
    demek istediði þu
    ne ka çokluk oka bk luk
    kimse bulaþmasýn boþver demek istiyor
    çünkü tanýdýðým sevdiðim bir üstad var
    önür boyu tut bu kareli diyor
    ben tutamam o ayrý inþ sabredebildiðim kadar tutacaðým....
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
    Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.

Alýntý Originally Posted by ZICO Yazýyý Oku
    Hasan bey, sayýn ft 2 nin demek istediði o deðil
    demek istediði þu
    ne ka çokluk oka bk luk
    kimse bulaþmasýn boþver demek istiyor
    çünkü tanýdýðým sevdiðim bir üstad var
    önür boyu tut bu kareli diyor
    ben tutamam o ayrý inþ sabredebildiðim kadar tutacaðým....
    --ZÝCO, 2014 yýlýnda SASA da gene beraberdik.... SABANCI sektörde gelecek görmedi diye ve ayrýca adýyamanlý aileye güvenemediðim için ben ufak bir kar ile çýkmýþtým... senin de erken çýkmýþ olman lazým...

--aklýma neden SASA gelmiþ olabilir.?..

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ÝZMÝR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
     Alýntý Originally Posted by ft-2 Yazýyý Oku
    --ZÝCO, 2014 yýlýnda SASA da gene beraberdik.... SABANCI sektörde gelecek görmedi diye ve ayrýca adýyamanlý aileye güvenemediðim için ben ufak bir kar ile çýkmýþtým... senin de erken çýkmýþ olman lazým...

--aklýma neden SASA gelmiþ olabilir.?..
    Sorma üstat 2013 yýlýnýn mart ayýnda eþim ile birlikte Adana'ya Genel Kurul'a gitmiþtim. O zamanlar burada resimleri de paylaþmýþtým.. Genel Kurul çýkýþýnda sayýn ceo'ya þunu sormuþtum "hissenin durumu ne olacak" Mustafa bey kesinlikle bizim hisseleri satma diye özellikle söylemesine raðmen 2013 Haziran'da Gezi Olaylarý patlak verince korktum ve sattým. Eðer bugün hala elimde tutsaydým geçen 145 tl'yi gördüðünde tam 810 milyon tl para yapýyordu. O yýllarda bütün çevreme sasa alýn dememe raðmen yine de kendim dayanamayýp satmýþ bulundum. O dönemin TV'lere çok çýkan kadýn yorumcu B.M ile de bir ara atýþtým. O SaSa'dan hiçbir þey olmayacaðýný iddia ediyordu. Ben ise 80 kuruþlarda iken 10tl olacaðýný iddia ediyordum. nasip-kýsmet böyleymiþ, yapacak bir þey yok diyorum
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
    Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •