Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Trabzonspor-Bursaspor maçıyla ilgili şike iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. (DHA)
Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Trabzonspor-Bursaspor maçıyla ilgili şike iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. (DHA)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hazirlik maci : Fenerbahçe 0 Juventus Bucuresti : 3 ilk yarı sonucu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Hazirlik maci : Fenerbahçe 2 Juventus Bucuresti : 3 MS
Daha ilk mac başlamayım dedim ama vallaha nidem ağrıdı...
Volkanin yediği gollere bir bakın, bırak Fenerbahçeyi süper ligin herhangi bir takımina gitsin, 2. sezonu görürse ben hiç bir şey bilmiyorum
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Transferler öncekil yıllara gore iyi gözüküyor....m.topal ve volkan ilk maçtan geçen sezonun tıpkısı takim duzelince bunlarda duzelir diyom ama bunlar takıma değilde takım bunlara uyarsa vay ki vay
sn Seer ilk elin günahı olmaz derler , bekleyelim 4-5 maç , durum o zaman netleşir..
Aynı umutla beklemedeyiz ))) Volkan bitmiş artık tek sorun kabullenememesi
Yeni sezon fikstürü çekildi..
2. hafta FB-TS
6. hafta FB-BJK
9. hafta GS-FB
Yer İmleri