Sayfa 598/1002 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. fon tecrübem pek yoktur ama bu ZFB kadar dandik bir fon yemin ederim görmedim , güya akbankın ...
    gitmişler yine parayı hepsiburada , matriks gibi hisselere gömmüşler
    Yoldan geçen adamı fon yönetimine getirsen bu tür bariz hatalar yapmaz ..(art niyet yoksa yapmaz tabi)
    bu fon işine bakış açım değişti , önce portföyünü inceleyip sonra girmek gerekir ,hangisi olursa olsun

2. samimiyetle zararda olduğum için yazmıyorum .ki zararı bana dokunmaz , yjh de de zarardayım ama itirazım yok , o fon yöneticilerine ZHB gerçekten başı boş yönetilen ,kimsenin hesap sormadığı bir fon
    belli ki yönetenlerin başındaki kişi siyasi arka planı var değilse, niye hepsi burada ve matriks hisselerinde ısrar etsin ,bunların ağırlığı %8 ,hisse hacimlerine bakın , 1 milyon lot alsan zaten %5-6 hareket ettirirsin

3.  Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    1 yil elde tutanlar mi muaf? Yontemi nedir daha once 1 yili askin durdu elimde ama bisey yapmadim
    Evet.
    23.05.2022 'de değişti izahname.
    Eskilerden son dönemde satan varsa uygulanmış olabilir.

4. 2021 şubatta sanmıştım elimde 2 seneden fazla durmuştu %10 kesinti olmuştu tcd fonda

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by mornek Yazıyı Oku
    2021 şubatta sanmıştım elimde 2 seneden fazla durmuştu %10 kesinti olmuştu tcd fonda

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    23.05.2022 sonrası satanlardan 1 yıllıklar varsa onlara sıfır olmalı.

Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Kenarda varsa alım fırsatı yaratır. Açıkçası dolar sepetinin de zirveye yaklaştığını düşünüyorum, yakında değer kayıp serileri başlayacaktır. Tabi bu TL değer kazanacak demek olmaz, zaten orda müdahaleler ile bu seviyede tutuluyor. Atıyorum, serbest bıraksalar 25 olacakken, dolar değer kaybettiği için salsalar 21-22 olacak, tabi biz bunu dolar kurunu arz-talep değil, devletin müdahalesi ile gördüğümüzden hiç bilemeyeceğiz. Bizim için 19'dan 22'ye çıkmış olacak. Ama müdahale etmeselerdi, 25'e dayanmış, sonra yavaşça 22'lere gerilemiş bir kur görecektik. Bu arada pek çok ihracatçı pek çok fırsat yakalamış, işlerini yoluna koymuş olacaktı. İthalatçılar bu kadar rahat mal getirtemeyecek, vatandaş zaten almakta zorlandığı ürünlere, daha zor ulaşacaktı, enflasyon daha az körüklenecekti.

Tabi her seçim, bir vazgeçiş demek. Siyasi irade doğru-yanlış böyle bir seçim yaptı, ama uzun dönem faturasını hep birlikte ödeyeceğiz.
    Doların gevşemesinin sebebi basit. ve geçici. dolar sıkıntısı malum. ve rusyaya gaz ödemesi geldi. ilk defa erteleme istedik ve kabul gördü. haliyle rahatlık oldu. hepsi bu.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    23.05.2022 sonrası satanlardan 1 yıllıklar varsa onlara sıfır olmalı.
    üstad bu webster gerçekten gitti galiba. yoksa duramaz gelirdi foruma

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    üstad bu webster gerçekten gitti galiba. yoksa duramaz gelirdi foruma
    13 Eylülde girmiş foruma ama ses vermiyor.

Sayfa 598/1002 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •