Sayfa 416/1019 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanlığı, yıllık %9,875 faiz oranıyla 1,5 milyar dolar borçlandı.

devlet dolarada %10 tl ye de %10 veririm karar sizin diyor...
    Her ay 10 milyar dolar kuru stabil tutmak için satılıyor. Ama 1.5 milyar dolar için %10 faiz veriliyor. Gerçekten üzücü bir durum. Buarada başta tekstilciler olmak üzere ihracatçılar kurun sabit tutulmasından rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Dolar kuru 21-22 olmalı demişler.
    Dolar 21-22 olursa o kadar milyar doları yine boşuna mı satmış olacağız?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yeter artık hergün salatalık bugünde tomatiz olsunbu arada alfa solar enerji halka arzına ne diyorsunuz??bence çok iyi bi şirket sadece oransal dağtım kötü olmuş fazla hisse gelmez gibi...
    SMRTG örneği varken tavanlara doyamaz diyorum.

Bu arada ben de inceledim, iyi şirket.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Her ay 10 milyar dolar kuru stabil tutmak için satılıyor. Ama 1.5 milyar dolar için %10 faiz veriliyor. Gerçekten üzücü bir durum. Buarada başta tekstilciler olmak üzere ihracatçılar kurun sabit tutulmasından rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Dolar kuru 21-22 olmalı demişler.
    Dolar 21-22 olursa o kadar milyar doları yine boşuna mı satmış olacağız?
    aynı hatayı iki kere yapıp farklı sonuç beklemek aptallara mahsustur...

çok güçlüyüz ya kimse kuru yıkamaz dedirtecekler ya...

bu bile zayıflıgın göstergesi...

1,5 milyar dolar için %10 tefeci faizi veriyorsun...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    aynı hatayı iki kere yapıp farklı sonuç beklemek aptallara mahsustur...

çok güçlüyüz ya kimse kuru yıkamaz dedirtecekler ya...

bu bile zayıflıgın göstergesi...

1,5 milyar dolar için %10 tefeci faizi veriyorsun...
    iki kere mi? kaç iki keresi ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    iki kere mi? kaç iki keresi ?
    128 3 ay..6.9
    Aylık 10 gene iyi..
    Memento mori

6. cds 860dan 620 ye geldi konut ve otomobilde fiyat artışları eskisi gibi değil ayrıca milyonlu rakamlara alışmaya başladık konutta krediler sebiyle artış yok gibi tl değerli ihracatçı dışında birçok kesim memnun seçimlerde adam gibi adam mansur başkan aday olmazsa akape devam edebilir.. toplumdan beklenen adaylardan biri junior reis (birebir aynı sanki sinirimi bozuyor) diğerini kendi seçmeni bile kabullenemiyor. Elde kalan mansur oluyor. kapalı bir ekonomi kapalı bir ülke olacaksak mansur başkan yeterli halen mevcut başkandan daha güçlü bir isim yok hatta isim yok.. Usd nin stabil olması tedirginliği azaltıp güven sağladı çoğunluk nasıl yapıldığıyla ilgilenmez..

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yarın sabah 0.50-0.70 arası gap li yeşil açar..
    1 saat dolmadan 1.5+ yı yapıştırır..
    Gün sonu kapanış tahminim 2.5-3 arası artı.
    Yarın da senaryo şimdiden beli..

EREGL den yarın öbürgün en geç tavan bekliyorum..2 tane kilit tavanı boşa yapmadılar..
    Daha yeni başladık..

HEKTS yarında döke saça bi tavan daha yapıştırır..
    Bi açılışı bilemedik ama yarım saat olmadan yüzde 1 artıyı koydu bile..
    HEKTS beklediğim gibi..
    EREGL de tavan beklentimi koruyorum..

Kapanış 2.5-3 arası + olabilir.

8. Siyasetçilere peygamber veya ilah seçilmiş insan muamelesi yapmayı bi bıraksanız , rotasyon uygylasanız her hafta başka lider olsa filan...

85 milyondan 20 milyon kişi ülkeyi bu ülkeyi mevcut cumhur başkanından da mevcut tüm muhalefet partilerinden de daha iyi yönetir deneyşmmiş birikşmmiş hırsmış faso fiso bunlar...kararları kendi mi alıyor danışmanlar teammüller ve sistem mi onay veriyor ...liderlik vasıfları çok mu üstün arkalarında bir siyasi zeka yok mu, kişileri isim isim deha filan mı sanıyorsunuz siyasetçileri güldürmeyin sabah sabah ..

dürüstçe söyleyelim dünyayı en lüks araçlara değil bisiklete binmeye hak eden sıradan insanlar yönetir bizler ise onları medya ve taraftarları sayesinde ilahileştirip körleştikçe körleşiriz bu ahöakça bir oyun bence..

Sayfa 416/1019 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •