Sayfa 453/1019 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Viop XLV

1. Düzeltmeyi gün içinde yapıyor buna benzer durum pandemide de olmuştu. Çoğunluk bu aralar düzeltme bekliyorsa inadına sürüp malsız bırakmak istenecektir diye düşünüyorum. Zaten herkes teknikçi
    Önemli olan strateji üretebilmek bu zamanlarda.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    60.000 e doğru adım adım bence.
    Abi 60 k ne yaw?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Abka biraz sosyete formasyonları küçümsüyor , SİSTEM yazdığında ambiyans yaratıyorsun ya hemen millet AAAAAAAAAAAA sistem varmış derama sistemim var diyenlerin tepede gelip konuştuklarını veya yorumladıklarınıdı görmedim .Yani hikaye ama formasyonu doğru okuyan 2 yönede para kazanır bunu birçok kez burada gösterdik .
    BABO,EFENKENTLİ,TANER,HALİL BEY bak bunlar teknik bakıyor takip ettiğim kadar yüzdeleride yüksek , nerde sistemciler çıksınlar koysunlar bu borsaya giren herşeyi basit gördüğü için battı bundan önce şuanki basit gözüken tek şey BADEM SPOR tyfasının burayı tezgaha çevirmesi karşılarında oyuncu yok aşağı gelen borsada kazanamazlar yukarı giden borsada algı hep hayal kurdurur.
    Borsacıyız diye yazanları gördükce ,ben kendimi borsacı olarak bile görmüyorum artık .

siz onları ... ben ise sizin teknik grafiklerinizi not alıyorum

(grafik olarak değil sadece yardımcı olması açısından .....

33,23 ereğli
    135 olmadan sasa
    şeklinde..

hepsini not alırımda bazen isyankar pozisyon alıyoruz .onlarda ifademizi alıyorlar haliyle .ama olsun sağlık olsun.(onları kişiselleştirdim zarar ediyor olmam doğal haliyle)
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Abka biraz sosyete formasyonları küçümsüyor , SİSTEM yazdığında ambiyans yaratıyorsun ya hemen millet AAAAAAAAAAAA sistem varmış derama sistemim var diyenlerin tepede gelip konuştuklarını veya yorumladıklarınıdı görmedim .Yani hikaye ama formasyonu doğru okuyan 2 yönede para kazanır bunu birçok kez burada gösterdik .
    BABO,EFENKENTLİ,TANER,HALİL BEY bak bunlar teknik bakıyor takip ettiğim kadar yüzdeleride yüksek , nerde sistemciler çıksınlar koysunlar bu borsaya giren herşeyi basit gördüğü için battı bundan önce şuanki basit gözüken tek şey BADEM SPOR tyfasının burayı tezgaha çevirmesi karşılarında oyuncu yok aşağı gelen borsada kazanamazlar yukarı giden borsada algı hep hayal kurdurur.
    Taneri geç...Bir trenti tam yakaladığını görmedim.BABO ise 2008 de voba geldi.Ama yapamadı ve gitti.Babo SON YILLARDA İSABETLİ OLMADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM.Çok muğlak konuşarak,pek anlaşılmayan dille teknik olamaz.Diğer arkadaşlar ile ilgili bir gözlemim yok.

metastock Kökenli sistemler 3. nesildir...Özellikle vobda harikadır.DALGA YAPISINI ÇÖZER VE makul sürdürebilir kazanç sağlar.Burada 3-5 arkadaşta var..harika sistemleri var.

FORMASYON,MUMLAR VS...bunlarla çok uğraşan gördüm ve bende epey denedim..Zaten borsaya girenin ilk 2 yılı bunlarla geçer.Bazen tutar bazen tutmaz..,HA...KAZANIYORSAN SEN HAKLISIN... O ZAMAN İŞLEYEN MAKİNEYE MÜDAHALE EDİLMEZ.

HELE VOBDA bu formasyon,kanal,çizginin yeri olmaz..2 saatte duman ederler.

Aklına gelen her sistemi denedim..metastock,fibo,ew,ay tutulmasına kadar...

Formasyon,kanal,teknik analiz diyenlere KADİR KOÇAK-ANALİZCİ yi önereyim..arkadaş çok kalın kütüphanesini sizinle ücretsiz paylaşır..
    dediğine göre sermayeyi 500 kat artırmış.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hastamızın entübe si devam ediyor .
    elimde ciğer filmi var orada bir leke gördük ,
    emin olmak için 13 barında tomografiye alıcaz .
    dün belirttiğim gibi oksijen seviyesi sıkıntılı benim gördüğüm.
    teknik olarak 4.200 lere geri çekilme beklentim mevcut ,
    2-3 iş günü içinde uzun kırmızı bar gelebilir bu zaman diliminde.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Taneri geç...Bir trenti tam yakaladığını görmedim.BABO ise 2008 de voba geldi.Ama yapamadı ve gitti.Babo SON YILLARDA İSABETLİ OLMADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM.Çok muğlak konuşarak,pek anlaşılmayan dille teknik olamaz.Diğer arkadaşlar ile ilgili bir gözlemim yok.

metastock Kökenli sistemler 3. nesildir...Özellikle vobda harikadır.DALGA YAPISINI ÇÖZER VE makul sürdürebilir kazanç sağlar.Burada 3-5 arkadaşta var..harika sistemleri var.

FORMASYON,MUMLAR VS...bunlarla çok uğraşan gördüm ve bende epey denedim..Zaten borsaya girenin ilk 2 yılı bunlarla geçer.Bazen tutar bazen tutmaz..,HA...KAZANIYORSAN SEN HAKLISIN... O ZAMAN İŞLEYEN MAKİNEYE MÜDAHALE EDİLMEZ.

Formasyon,kanal,teknik analiz diyenlere KADİR KOÇAK-ANALİZCİ yi önereyim..arkadaş çok kalın kütüphanesini sizinle ücretsiz paylaşır..
    Taneri geç diyorsun taneri takip ediyorsun kuşta hadi onu geçti demekki adam birşeyler veriyorki o kadar takipçisi var.Kimse kimseyi bu piyasada bedava takip etmez.Sen bile takip ediyorsun
    gelelim Babo ya Altın vuruşlar topikleri bu forumun nüfus cüzdanlarıdır onun imzalarıdır.Var mı sistemci burada analiz yapıp çizen paylaşan
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

1 evi 500 ev mi yapmış.

bizim abonban bilet satan abi vardı 35 sene önce fikirtepe mahalleden.(benim yaşdakiler bilir. kısa boylu esmer kalın enseli bi abi )
    bileti o zamanın parasıyla atıyorum 25 krsş a alıyorum 50 krş satıyorum sermayemi 2 ye katlıyorum her gün derdi! %100
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Yabancı epeydir ilk defa geçen hafta hisse almış. 38 milyon dolar olsa da..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 453/1019 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •