Sayfa 273/608 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Benim sirketten beklentim nakit paralari ile yeni yatirimlara baslanmasidir. Yeni bir otel yatirimi tercihim olur. Ela markasi ile oteller zinciri hali e gelebilir. Ayrica yilda bir tane yapilacak yap sat projeleri ile de bu yatirimlar finanse edilecektir. Sirketin simdiye kadar cok iyi yonetildigini gormekteyiz. Buyukyali projesi de insaat anlaminda cok basarili oldu. Ayni sekilde devam etsinler yeter. Ben temettu degil ama guzel bir bedelsiz bekliyorum.

2. Hisse toplamak isteyen patronlar bedelsiz, hisse satmak isteyen patronlar temettü verir..!!!

Bu tahtada yıllardır hisseler toplu olarak el değiştiriyor, ve bedelsiz verilerek ky ve uzun vadecileri hisselerini satmaları isteniyor..!!!

Eğer yeterli miktarda hisse toplanmış ise temettü dağıtırlar, ama hala toplamayı düşünüyor iseler bedelsiz vermeye devam ederler..!!!

Bedelsiz vermelerinin diğer nedeni de, hissenin fiyatının düşük kalmasını istemeleri, bu sayede ky nın hiseye ilgisi devam ediyor ve fazla nakit kullanmadan satılanları topluyorlar..!!!

Şahsen bende bedelsiz seviyorum, bu sayede maliyetin sürekli düşüyor ve lotum artıyor, uzun vadeciler için bedelsiz temettü den daha karlı, hisseler ve kâr katlanarak artıyor daha ne olsun..;-))

Tahminim %100 bedelsiz vereceği yönünde, bakalım tutacak mı..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

Bahse konu temettü 200 milyon bunu dağıttığı icin yatırım yapamayacak şirket batsın daha iyi ayrıca sermaye artırımı iyi birsey değildir tahtaya günlükcü çeker....

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

4.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Bahse konu temettü 200 milyon bunu dağıttığı icin yatırım yapamayacak şirket batsın daha iyi ayrıca sermaye artırımı iyi birsey değildir tahtaya günlükcü çeker....

Adam balık avlamak için tekne turuna çıkıyor, sen balık bolluğu olur sakın böyle yapma diyorsun..;-)))

Kardeş sen bu tahtada dönen oyunu hiç anlamamışsın, amaç zaten günlükçü çekip yukarıdan verip vadeli işlem yapanları zararına sattırıp hem malına hem parasına çökmek..!!!

Bak tahtaya neden üç beş dakikada yukarı vurup iki gün boyunca işkence ile kıvrandırıyor milleti gör..!!!

Yok ben hala görmüyorum diyorsan diyecek bir şey yok, buradaki yorumlar bile operasyona göre yapılıyor, kurt postlu avcılar diye yazdık okadar, illa isim isim mi yazalım kardeşim..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir...!!!

Kuşkuda zararına islem yapıp tahtayı baskiliyorlar yazmışsın simdide kazanıyor diyorsun bir karar ver artık [emoji57]
     Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Adam balık avlamak için tekne turuna çıkıyor, sen balık bolluğu olur sakın böyle yapma diyorsun..;-)))

Kardeş sen bu tahtada dönen oyunu hiç anlamamışsın, amaç zaten günlükçü çekip yukarıdan verip vadeli işlem yapanları zararına sattırıp hem malına hem parasına çökmek..!!!

Bak tahtaya neden üç beş dakikada yukarı vurup iki gün boyunca işkence ile kıvrandırıyor milleti gör..!!!

Yok ben hala görmüyorum diyorsan diyecek bir şey yok, buradaki yorumlar bile operasyona göre yapılıyor, kurt postlu avcılar diye yazdık okadar, illa isim isim mi yazalım kardeşim..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
    nasip....

6.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Kuşkuda zararına islem yapıp tahtayı baskiliyorlar yazmışsın simdide kazanıyor diyorsun bir karar ver artık [emoji57]

Zararına işlem yapıp kaç lot topladılar sen onu biliyor musun..???

Kaz gelecek yerden tavuk esirgemediklerini nereden biliyorsun..???

Sazan sarmalı nedir bilir misin..???

iki kurum zararına işlem yaparken üç kurum ucuza topluyorsa ve sonra aralarında virmanlıyorlarsa kim zararda olur..???

Daha iki ü gün önce iş yatırım dan Info ya ertesi gün Info dan tekrar iş yatırıma al gülüm ver gülüm işlerini hiç mi görmüyorsun..???

Neyse ben yine fazla konuştum, başımı derde sokacam böyle giderse..;-)))

Sen herşeyi ruhsar pekcanı gördüğün gibi görüyorsun
     Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Zararına işlem yapıp kaç lot topladılar sen onu biliyor musun..???

Kaz gelecek yerden tavuk esirgemediklerini nereden biliyorsun..???

Sazan sarmalı nedir bilir misin..???

iki kurum zararına işlem yaparken üç kurum ucuza topluyorsa ve sonra aralarında virmanlıyorlarsa kim zararda olur..???

Daha iki ü gün önce iş yatırım dan Info ya ertesi gün Info dan tekrar iş yatırıma al gülüm ver gülüm işlerini hiç mi görmüyorsun..???

Neyse ben yine fazla konuştum, başımı derde sokacam böyle giderse..;-)))

nasip....

8.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Sen herşeyi ruhsar pekcanı gördüğün gibi görüyorsun

Ne bu şimdi, bende sana K.K nın temiz para buldum diye İngiliz tefecilerini gördüğü gibi mi görüyorsun diyeyim..!!!

Yada İstanbul'da çalışmayan ekmek fabrikasını çalışıyormuş gibi göstermek için zeytin yağına banıp yedikleri ekmeğin taşfırın ekmeği olduğunu göremediğin gibi mi hisseye bakıyorsun diyeyim..???

Herkes kendi çıplak kralının esiri olmuş gidiyor, karşısındakini görüyor da yanındakine bakmıyor bile..!!!

Sayfa 273/608 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •