Sayfa 632/997 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

1. Nassınız gençler,at vidyosu sofrayı patlatmış,rivayet muhtelif.

Kendini yontmayı unutma der Zeus....

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Lafım size değil Enver bey, bu 3 günnük hayin pis darbeciler ve destekçilerine!
    Bi kerem o kontrollü darbeydi.

KK bilem öyle dedi.

3. Rakı Sofrası II

Eski ırakı sofrası biracılara teslim olduğu için sofraya el koyulmuştur.

Nerde o eski günler, sabaha kadar kulağa damnatılırdı ama sarışın sadece cila niyetine kullanılırdı .

3 kadeh rakı içelim dedik sofra karisti, bırakın rahat rahat icelim.

Buarada Fazla alkol iyi değil
    Darbe yapmak hiç iyi değil. Malum darbecilerin sonu çok vahim
    Son düzenleme : MedwiG; 09-07-2017 saat: 23:59. Sebep: Yanlış anlam çıkarılmış.. düzelttim.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    3 kadeh rakı içelim dedik sofra karisti, bırakın rahat rahat icelim.

Buarada Fazla alkol iyi değil
    Darbe yapmak hiç iyi değil. Malum darbecilerin sonu çok vahim
    Sn. Medwig, yanlış hatırlamıyorsam alkolü ağzımla alıyorum.
    Bu hatırlatmayı devamlı yapıyorsunuz. Sofranın müdavimi olupta bu ironiyi anlamamak için koyun olmak lazım.

6. Üyeliğimi silmek elimde değil. Ancak yönetici profilimi süresiz kapatacak ki hissenetteki yazılarım son bulsun.

Alıntı Originally Posted by FIRTINA Yazıyı Oku
    Sn. Medwig, yanlış hatırlamıyorsam alkolü ağzımla alıyorum.
    Bu hatırlatmayı devamlı yapıyorsunuz. Sofranın müdavimi olupta bu ironiyi anlamamak için koyun olmak lazım.
    Anlamsız alınganlık gösterip halada uzatiyorsunuz, gerek yok... Ayrıca benimle ilgili bir durum olmamasina rağmen attığım son mesajın hangi anlamda ve niyette olduğu açıkken konuyu buraya çekmeniz enteresan.. Kimse size ağzınıza almadığınızi söylemiyor ki attığım mesajdan bu anlamı çıkarmak için iyi niyetli olmamak lazım..Sizle karşılıklı tartışma istemiyorum yakisik almaz gerekde yok .. Ayrıca siz çatmak için yer arıyorsunuz hoş olmuyor.Bakin yönetici yazılanları siliyor ama siz ısrarla yazıp konuyu uzatiyorsunuz.. Ne gerek var ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by FIRTINA Yazıyı Oku
    Üyeliğimi silmek elimde değil. Ancak yönetici profilimi süresiz kapatacak ki hissenetteki yazılarım son bulsun.
    Üyeliğinizi sildirmek için başka başka insanları kirmaniz gerekmiyor.. iyi geceler size..

Sayfa 632/997 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •