Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 266/1014 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Zorluyorum çünkü aynı şeyler takrar tekrar okuyorum şimdi cevap yazssam o da cevap olarak aynı şeyleri yazacak yeniden okuyacam boşuna tartışmış olacaz

verdiğin örneklere diyeceğim birşey yok patron. ancak konu yeni ev yapılıyor olması değil yeni ev yapılır Tr de herzaman bu hiç bitmeyecek çünkü buişten para kazanan ekmek yiyen milyonlarca insan var + hökümetimiz destekliyor + iyi bir kara para aklama aracı özelikle oteller vs. Tr bu konuda cennet. yani neyin ne olduğunun nerden nasıl geldiğinin önemi yok para gelsin yeter modunda ilerliyor.

yukarıda saydıklarımı boşverelim yukarda işler nasıl dönüyor bunları zaten sıradan insanların bilmesi imkansız.

benim söyleyeceklerim sonuçta evrensel bir doğru da değil ama gözlem ve benim doğrularım yada vardığım sonuçlar.

evim barkım var hatta mahallenin en iyi evinde otuyorum çif dubleks alabildiğine deniz vs. şimdi bunu neden diyorum söyleyim ben bir maaşlı çalışan olsam bu evi almayı bırak bu yaşa kadar hiç birşey yemeden hiç bir masrafım olmadan ancak bir odasını alabiliyorum. şuanki maaş vb. koşullarıyla.

ben birçok fırsat konulara bakıyorum örnek. reklam alıp reklam satıyorum google'a da reklam ödeme masrafım 6 bin tl aylık ortalama aşşağısına düşmez. ama bu reklam sayesinde ben 200-300 kar ediyorum. bunu ek bir iş olarak düşün. bunun gibi yapmış olduğum 3 tane daha ek iş var. maaşlı çalışan biri değilim yani ama iyi ve sıkı çalışıyorum oturduğun yerden para ancak yandaşlara yağar biliyorsun :=)

Tr de oturmuş bir kültür var onda da haklısın anne baba illaki çocuklarına bir ev bırakmak ister ancak devir artık döndü çocuklar hapcı oldu çıktı kardeşler birbirleri ile benden borç ister belki diye telefonlarını açmıyorlar birbirlerine vs. bu söylediklerin 30 40 sene öncesine kadardı yani üstelik ozamanlar bir emekli emekli maaşı ile en azından iyi kötü bir ev alabiliyordu onlarda yok.

son gelen sonuçlara bakarsak tr de her 3 kişiden 1 i hacizli . bunun nedeni ise geçinememek değil bana göre tamemen lüks düşkünü olmak herkesin elinde 10 yaşındaki çocuğun elinde bile akıllı telefon var. bunların kulllanım süresi zaten belli 3-5 sene içinde kafayı yiyolar bozuluyor. yani artık bu döngüden kurtulmak mümkün değil. millet olarak akıllanmayacağımızda ortada bilinçlenmek çok önemli adamın maaşı 1,500 tl elindeki tel 4000 tl. sadece bu bile nasıl fakir olduğumuzu gösteriyor. bunlar klasik örnekler diyebilirsin ama götürüsü çok fazla bunun mersoları falan saymayacam.

şimdi sonç olarak şuraya geliyorum konut ihtiyacı hiç bitmeyecek bu doğru hala evi olmayan milyonlarca insan var. ama artık ben bir anne babanın 3 tane çocuğu var diye hepsine birer ev bırakma lüksü kalmadı yani o baba istanbuldaysa eğer oturduğu evi kaptırmadığına şu devirde şükür etmeli. yukarıda bunun için anlattım çalışma şartlarını o baba şuan ayda 15-20 bin kazanmalıki şu devirde 3 çocuğuna bir ev bırakabilsin. bu enflasyonla her sene dahada fakirleşiyoruz.

kendi aranızla kıyas yapmayı bırakın türkiye şuan ucuz işçilikte bir köle devletten başka birşey değil şu verilen dolar bazı azgari ücretle. bunu bana kimse inkar etmeye kalkmasın.

uzun tüp kuyruklarından buyana değişen veya iyi giden hiç birşey olmadı bu ülkede bence dahada asabileştik dahada köreldik dahada mutsuz olduk.

hepsini geç bold yaptığım kısmı paraylada satın alamazsın.
    bu yazinin altina imza muhur

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bu yazinin altina imza muhur
    Bende 100 de 100 katılıyorum

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Aynı ben
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Amerikadaki 24 yilimin ozeti bu iste

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Amerikadaki 24 yilimin ozeti bu iste
    ABD'de iscilikle bir yere varilmaz.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    ABD'de iscilikle bir yere varilmaz.
    bunu Almanyadaki 4.5 milyon Turke soyle

O kadar eziyet cekip asagilandigi halde hicbiri donmuyor. Belki cok azi donuyordur

Ahmetg Guest
    Istanbuldan Izmire neden goc edilmemesi hakkinda adamlar sayfa hazirlamis

http://biliyomuydun.com/122637

Sayfa 266/1014 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •