Sayfa 133/472 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 3775 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1. Sn nosfecagri bu devran donecek artik. Boyle gitmeyecek.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence de sizin bakış açınız yanlış.

Çalışan üreten kurallara uyan ceza görüyor.

Yatan ödemeyen bize bir şey olmaz diyen ödül.

Buna laf edene de vicdansız diyorsunuz.

El insaf nesi vicdansızlık bu nedenlerle sevdiğim ülkemden ayrıldım diyorum daha vicdansız diyorsunuz konuyu vicdanınıza havale ediyorum benim için kapanmıştır.

2. Seçim konusunda umutsuzluk eyt özelinde yapılan açıklama üzerine çok net görülmüştür. Borsa pozisyonlarınızı buna göre ayarlayın. Mevcut iktidarın kaybetmesi neler getirir, neler götürür.

Borsayı alanlar, hükümete yakın kesim ve seçimden önce yüksekten satacak. Bu birinci teori.

Borsayı alanlar hükümetin değişeceğini biliyor, yıllardır çıkan yabancı geri gelecek, borsa değerlenmesi devam edecek, bu İkinci teori.

3. Bazı yazanlar işçiden fazla işvereni düşündüklerine patron heralde. Herşeyin sorumlusu eytlilermi yani.
    Ben iki ay sonra zaten emekliyim, eyt benden sonra çıkar. . Yıllarca bekledim eytye denk geldi oda ayrı konu.
    İşgücü sorunu olacaksa emekli olanları işden çıkarmasınlar, emekli oldu diye işten çıkmak isteyen çok az olur. Çünkü o çok madur olacak patronlarımız yıllarca çalışanının maaşını asgari ücretten gösterip hem devletten vergi çaldı, hemde çalışanın geleceğinden çaldı çalmayada devam ediyor.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Seçim konusunda umutsuzluk eyt özelinde yapılan açıklama üzerine çok net görülmüştür. Borsa pozisyonlarınızı buna göre ayarlayın. Mevcut iktidarın kaybetmesi neler getirir, neler götürür.

Borsayı alanlar, hükümete yakın kesim ve seçimden önce yüksekten satacak. Bu birinci teori.

Borsayı alanlar hükümetin değişeceğini biliyor, yıllardır çıkan yabancı geri gelecek, borsa değerlenmesi devam edecek, bu İkinci teori.
    İkinci teori net olarak beklentim.
    Arjantin borsası merval a bakarsanız. Son dönem hareketlerimiz çok benzer.

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Seçim konusunda umutsuzluk eyt özelinde yapılan açıklama üzerine çok net görülmüştür. Borsa pozisyonlarınızı buna göre ayarlayın. Mevcut iktidarın kaybetmesi neler getirir, neler götürür.

İkiside olacaktır ama bence yabancıların gelmesi ağır basar. Tabi seçimin ertesi günü olmaz bu, zaman içinde gerçekleşir.
    Tabi yeni gelenler tarafından gerekli adımlar atılırsa.

6.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    İkiside olacaktır ama bence yabancıların gelmesi ağır basar. Tabi seçimin ertesi günü olmaz bu, zaman içinde gerçekleşir.
    Tabi yeni gelenler tarafından gerekli adımlar atılırsa.

Yeni gelenin işi çok kolay, parlementer sistemi getirdim dese ceketini koltuğa atsa ilgi görür. İnsanlar tek parti rejiminden ciddi manada korkuyor artık. Tabi ekonomik olarak toparlanmak cidden kolay olmayacak.

7.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    İkinci teori net olarak beklentim.
    Arjantin borsası merval a bakarsanız. Son dönem hareketlerimiz çok benzer.
    Eyt bence büyük bir ipucu, bu sistemin başından sonuna büyük perdede reddi hakim isteyen hükümet, bir anda, doğmuş doğmamış tüm eyt lileri son 23 yılın görülmemiş şekli ile emekli edecekse, vahametin boyutunu kabul ediyor demektir. Seçime güçlü girse daha az tölerans verirdi.

8. "Türemişler" den "Vatandaşın sorunu bizim sorumuz" noktasına gelmemizden belli zaten. Herzaman söyledim eyt, çıkarsa seçime yakın çıkar diye, çıkıyor işte.
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Eyt bence büyük bir ipucu, bu sistemin başından sonuna büyük perdede reddi hakim isteyen hükümet, bir anda, doğmuş doğmamış tüm eyt lileri son 23 yılın görülmemiş şekli ile emekli edecekse, vahametin boyutunu kabul ediyor demektir. Seçime güçlü girse daha az tölerans verirdi.

Sayfa 133/472 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •