Sayfa 24/151 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. 10/07/2017 10:00:09 *TÜİK: TAKVİM ETKİSİNDEN ARINDIRILMIŞ SANAYİ ÜRETİMİ MAYIS'TA YILLIK %3,5 (BEKLENTİ %4,3)
    10/07/2017 10:00:13 *TÜİK: MEVSİM VE TAKVİM ETKİSİNDEN ARINDIRILMIŞ SANAYİ ÜRETİMİ MAYIS'TA AYLIK -%1,5
    10/07/2017 10:01:33 *TÜİK: ARINDIRILMAMIŞ VERİLERLE SANAYİ ÜRETİMİ MAYIS'TA YILLIK %4,1 (BEKLENTİ %4,3)
    10/07/2017 10:01:58 *TÜİK: MEVSİM VE TAKVİM ETKİSİNDEN ARINDIRILMIŞ İMALAT SANAYİ ÜRETİMİ MAYIS'TA AYLIK -%2,0
    10/07/2017 10:02:03 *TÜİK: TAKVİM ETKİSİNDEN ARINDIRILMIŞ İMALAT SANAYİ ÜRETİMİ MAYIS'TA YILLIK %3,1

Meali huduni bile balon verilerle sanayi üretimini düşürmüş durumda hani bakın huduni bile bunu diyorsa merkez arttırsın faizi artık geriden arttırır o faizi. Her faiz artışı sanayiciye saplanır geçmiş olsun. %5 büyüdün ama sanayi üretimin gerilemiş şimdi 2.çeyrek %5 büyüdük saçmalığını nasıl devam ettirecekler bakalım.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Aleyküm Selam rosense reis.Cümleten hayırlı günler.

Hadi bakim euusd yap dediğimi gel 1,1357 sonra 1,1306 hadi evladım benim hadi cancanım benimmmm ordan al teyidi 1,1093 hadi bakim evladım global anlamda dolar rallisi lazım bu hafta bize epi topu vereceğin %3 eksi yazacaksın hadi bakimmm cuma vermedin bugün ver evladımmm başlatın len şu 3 dalgasını kızdırmayın len beni sabah sabah.
    Sizi dinlemiyor şimdilik.

3. sepet kur taze supdem destek oluşumu ve back testi testimiz tutarsa artık 3,6866 hedef
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alıntı Originally Posted by m.m.e Yazıyı Oku
    Sizi dinlemiyor şimdilik.
    Gelmiş geçmiş en uyuz parite euusd dir bunun gibi gıcığı dünyaya bir daha zor gelir.
    Bak japona 113,80 dedi 114,30 da geldi üstüne %0,50 koydu orada euro 1,1404 den geldi gene aynı yerde illaki silkeleyecek , armutları düşürecek öyle, euro cinsin cinsi parite şu japonu açsalar viopa orda kök söktürürdük, try ye bile bulaşmazdım bir daha.

5. Sayın kardeşim stonhand Bu forumlarda o kadar SABIRSIZ insanlarla dolu ki saniyesinde senin tansiyonunu yükselteceğinden sana RABBİM sabırlar versin...

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Sayın kardeşim stonhand Bu forumlarda o kadar SABIRSIZ insanlarla dolu ki saniyesinde senin tansiyonunu yükselteceğinden sana RABBİM sabırlar versin...
    Sabırsız dan beni kastediyorsan, yooo hiç de sabırsız değilim. Hem ne icin sabırsız olayım ki. Kaldı ki, Sn. Stonhand'ın öngörülerini ve çalışmalarını da oldukça beğeniyorum. Ama yazdıklarınız şu açıdan doğru: Bir gonderinin hangi amaçla yazıldığını bilmeden ve göndereni tanımadan laf kalabalığı yapmak ve boş konuşma icin o kadar çok sabırsız insan var ki!

7. 3.55 lere kadar basacak gibi duruyor..
    Bugün isteksizler.
    Heyecanları bitti.

3.64 65 ler geçilmedikçe işimiz zor.

Sayfa 24/151 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •