VOB da kaybedeceklerin
-parani
-sagligini
-geri kalan hayatını
-aklini
-inancini
Hepsini kaybedeceksin ve kesinlikle yasaklanması gerekiyor..
VOB da kaybedeceklerin
-parani
-sagligini
-geri kalan hayatını
-aklini
-inancini
Hepsini kaybedeceksin ve kesinlikle yasaklanması gerekiyor..
Sunuda kimse yazmıyor dayı
Mehmet Akdere sıfıra düşmüş bankaları defteri değerine getirdi kimisini 2 defteri değerine getirdi.
Kurum sahipleri adamı deşifre etti VOB da teminat operasyonu oldu kaldıraç kalktı vs vs çok şey yaşandı kurumlar batıyordu felan filan.
Adam tutukland galiba..
Bankaları defteri değerine getirdi sonra düştü diye tutuklandı maniplator felan filan haberleri ne ise.
Neyse burada dayı defteri değerleri 20 de 1 30 da 1
Şimdi mesela burada bu enkaza dönerse kim tutuklanacak dayı.
...
Akdere nin sucu neydi buradaki rakamlar ne ?
TV de manşet anahaber olacak mı dayı.
O gün ne zaman dayı..
Bunlara önlem gelecek mi dayı
...
VOB YAPMAYİN
Biri defteri değerinin 30 katı öbürü 60 katında işlem görüyor.
Şimdi dayı sıfıra düşmüş bankaları alan adamın tam suçu neydi..
Dayı bu işler böyle mi oluyor dayı.
Kredili işlem açığa satış vs ve emir iptal yasağı önlemi var.
Eee emmoglu dinliyor mu ekip. Dinlemiyor çok güzel diyip duruyor. Eee emmoglu peki.. ne olacak dayı...
VOB YAPMAYİN
Polonya yKCak yine..
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Bugün benim için her zamanki gibi sıradan bir gündü.. sabah kalktım, traşımı oldum duşumu aldım. kahvaltıda günün gelişmelerine şöyle bir göz gezdirdim tam evden çıkmadan forum ne olmuş diye bakayım dedim bir de ne göreyim..
memed abi gelmiş.supercycle'ı kendisi ile önümüzdeki günlerde bolca sayacağız.. alım-satım yaparken yine kafamızda yankılanacak vob yapmayın asla başaramazsınız...
Hoşgeldin dayu
Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.
Dün endeks 86 puan yükselmiş, 50 puanı SASA-HEKTS'tan gelmiş. Öyle diyordu sabah Bloomberg'te.
Doğru mu bu? Doğruysa çok acayip..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri