Sayfa 578/1019 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Viop XLV

viopcu olduğunuz için..(sonuçta viopda bu şirketlerin birleşimi hernekadar bu aralar 2 senede bağlı olsada)

o yüzden bileşenler biri ile ilgili haber.

Ermaden Genel Müdürü Halil YILDIRIM, 17 Kasım 2022 Perşembe günü Bloomberg HT TV kanalında yayınlanan Piyasa Hattı programının canlı yayın konuğu olacaktır. Bingöl’e yapılan stratejik yatırım ve sektöre ilişkin gelişmelerin konuşulacağı program, saat 14.40’ta başlayacak.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Yıllardır böyle bir endeks görmedim. Bir taraf can çekişiyor, devre kesiyor, öbür tarafta düğün var.

Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe..
    hadi ayrı sektörleri geçtim...

enerji sektörü akenr tavan odas tabana gidiyor...

at eşşek it bütün izler birbirine karıştı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. *Fitch: Türk bankalarının refinansman riskleri, makroekonomik dengesizliklerin artmasıyla daha da arttı, sektörün kısa vadeli dış döviz borçlanmaları yüksek kaldı
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    hadi ayrı sektörleri geçtim...

enerji sektörü akenr tavan odas tabana gidiyor...

at eşşek it bütün izler birbirine karıştı...
    taban kısadayım, sakın viop yapmayın
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. Saat kaçta acaba
    TV pek seyretmiyorum da
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    viopcu olduğunuz için..(sonuçta viopda bu şirketlerin birleşimi hernekadar bu aralar 2 senede bağlı olsada)

o yüzden bileşenler biri ile ilgili haber.

Ermaden Genel Müdürü Halil YILDIRIM, 17 Kasım 2022 Perşembe günü Bloomberg HT TV kanalında yayınlanan Piyasa Hattı programının canlı yayın konuğu olacaktır. Bingölââ�¬â�¢e yapılan stratejik yatırım ve sektöre ilişkin gelişmelerin konuşulacağı program, saat 14.40ââ�¬â�¢ta başlayacak.
    SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler.
    Pala çok profesyonel oynadı, endekis yeşil ama çoğu tahta ya devre kesti yada kıpkırnızı oldu, mükemmel bir başarı bence
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT kapanış,

8. Bozkurta uydum 300 gayme bağış yaptım seramiğe. Bütün kazandığım parayı yedi deyus. Neyse en azından cimri demezler.

Sayfa 578/1019 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •