“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hisselerede aşık olmayın yani.
Giden gidersede azar azar satmayı bilecen.
Kartonda bedelsizle 2bin fiyat hedefim vardı orada başladım satmaya 3500 de son noktayı koydum.
Hala orada bekleyen var hissede.
Bu zamanda 30 hissede dönmüşümdür.
En üzüldüklerim tezol ve indeks %150 vermesine rağmen geçtim ağır vasıtaya EGEEN,e
Bu ara tekrar karton düşünmeye başladım.YTD.
Endeks de 4000 lere gelebilir belkide lakin bu alternatifsizlik ve enfilasyonist ortamda bakalım neler olacak.
Hektaş da 150 yıl bekleyecek varsa artık bilemem ana ortağı bile tamam demiş lakin diğer hisselerde olay bittimi bakacağım tabiki uzaktan.(sasa,kontrolmadik,mio,enerji olanları)
Enerjide Esen bana daha mantıklı geliyor.YTD.Galatayıda çok met ediyorlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yabancı geri gelirmi?
Bu iktidar devam etse neler olur ilerde şıklar nedir.
Muhalefet gelirse neler olur?
İktidar ve İyi parti anlaşır parlamenter sistem gelir başta gene bugünkü Başkan olursa neler olur?
Muhalefet in niye iktidar üzerine laf etmediği ve neler yapacağını bilemediğimiz ortamlarda neler olabilir?İktidarla kankalarsa ?
Nereden buldun çıkmalı.
Kıyak emeklilik kalkmalı
Tarım ve Hayvancılık başta olmak üzere köyler cazibe merkezi yapılmalı.
Kamuda dolardan vaz geçilmeli
Zaman aşımı kavramı kalkmalı
Anayasaya uymayana 50 yıl hapis cezası verilmeli gibi örnekleri niye paylaşmıyorlar?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Aynen oyle. Parcali parcali islem yapilmali. Ben o yuzden hic anlamiyorum en dibinden almaya en tepesinden satmaya calisanlari. Ne dibini ne tepesini bulurlar. Ama ben islem yaptigim hisselerde en dibinden de almisimdir, en tepesinden de satmisimdir. Cunku artira azalta gidiyorsun. Devamli her bir yerlerde islem yapmis oluyorsun.
Asik olmak degil de... fazla hisse yerine azina odaklanmak daha mantikli bence. Cunku sirketi taniyorsun en azindan. Fiyat hareketleri, kimin ne yaptigini anliyorsun. Bu yuzden sirketten sirkete gecenleri anlayamiyorum. Yoksa babanin sirketi degil ki. Ac bilac kapisina gitsen ben 30 senedir sirketine yaptirim yapiyordum halim vaktim bozuldu bir corba verin desen hemen deli diye polisi cagirirlar. Muahahaha.
12-07-2018, 00:43 #2772
Eng16
Erdoğan’ın etrafında bulunan bazı kişilerin aşağıdaki görüşleri savunduklarını duymuştum. Bu aşağıdaki görüşler için kendim olumlu olumsuz bir fikir bildirmeden siz değerli arkadaşların görüşlerini öğrenmek isterim.
Adamlar aynen bu mealde tezler ortaya koymaktalar:
Borsadaki şirketlerimizin halka açık olan paylarının zaten %62si yabancıların elinde. Bu şirketleri yabancıların elinden kurtarmamız lazım. Bu yabancı yatırımcıları ellerindeki malları yok pahasına satarak ülkeden gönderebilirsek ucuzlayacak bu şirketlere yerli sermaye grupları daha az bir bedelle ortak olabilir. Bu sayede yabancıların eline geçmiş şirketlerimizi millileştirmiş oluruz. Bunlar ülkelerine giderken döviz alarak gideceklerinden dolar artacaktır belki ama bu durum ithalatı frenleme, ihracat rekabetçiliğimizi artırmayı sağlayacaktır. Bu şekilde dibi görüp şirketlerimizi millileştirdikten ve sermayeyi yeniden dağıttıktan sonra yeniden ama bu sefer milli olarak yükselebiliriz.
[666 Not: Bence degil. Korona kumarbazlari, hiperenflasyona dayali borsa yukselisi (venezuella 2000 kat mesela), Rus parasi, hukumetin gidecek olmasi]
yukselc arkadasin calismasi. 30 hisseleri.
![]()
Yabancı doktrinlerine bağlı devşirmeleri batırdıklarına göre dediklerini yapıyorlar.
4 yıldır batı propagandası yapanlar hep terste kaldı..
İçlerinden yanıldık diyende çıkmadı.. Neden yanıldık diye soranda..
Hâla aynı elitist beyaz yaka pazarlaması.
Memento mori
Thy , bankalar ve holdingler karları bilinmesüne ,beklentileri net belli olmasına rağmen ülke koşulları öne sürrülerek mi ? Füyatlandı sanmıyorum : ortam spekülatif sermaye kaynıyor ...jeopolitik ve siyasi riskler ile kredi notu bahanesiyle 6 ay sonrasını değil günceli bile fiyatlamadılar...Evet günceli bile.... 6 ay eskisini 12 at eskisini fiyatlayan borsa mı olur ?? Milattam öncesini fiyatlayan hisseler DÜNYADA sadece Türkiyede var , üstelik fk sı 3 olan 4 oşan kelepir hedefler ve fiyatlamalar bunlar...
Her tür tuhaflıklar var . Endeks 1800 ile 2400 arasından ta temmuza kadar 2022 senesinde fuzuli gezdirildi , bu kasten yapılmış bir baskıydı .
Yer İmleri