Yilani ininde vurmak gerekiyor diye karar vermisler herhalde.
Kremlin: Ukrayna'nýn Belgorod'daki petrol rafinerisini vurmasý barýþ görüþmeleri için rahat koþullar oluþturmuyor
Vay vay vay !!!
Bak þu aþþaðýlýk heriflere.
7/24 Ukrayna'yý bombalamak koþul oluþturuyor, 35 günde tek bir Rus rafinerisi vurmak oluþturmuyor !!!
Bizim Potin yalayýcýlarý çok üzülmüþtür þimdi.
Yazýk oldu güzelim rafineriye.
Adi Ukraynalýlar !!!
izin kullanmak çalýþanýn hakký olduðu kadar YÜKÜMLÜLÜÐÜDÜRDE bence..iþveren iþçiyi izin kullanmaya zorlamalý, kullanmamakta direnen iþçi bence psikiyatrik kontrolden geçmelidir.
yýllarca izin kullanmaya iþçinin yaptýðý iþten bemce hayýr gelmez.
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türk Telekom’un Port ücretlerindeki artýþlarla ilgili olarak son dönemde gündeme gelen fiyat düzenlemesi konusunda bir açýklama yapma gereði duyulmuþtur.
Bazý yayýn organlarý ve sosyal medya platformlarýnda belirtilen ‘Ýnternete yüzde 67 zam yapýldý’ içerikli haberler ve yorumlar gerçeði yansýtmamaktadýr.
Belirtmek isteriz ki, toptan seviyedeki Port ve Transmisyon ücretlerinde Þubat 2020’den beri herhangi bir fiyat güncellemesi yapýlmamýþtýr. Aradan geçen iki yýlý aþkýn süre zarfýnda dünya ve Türkiye ekonomisindeki konjonktüre baðlý olarak maliyetleri doðrudan etkileyen ekonomik parametrelerde ciddi deðiþiklikler yaþanmýþtýr. Þubat 2020’den bugüne transmisyon (iletim) maliyetleri önemli ölçüde artmýþ olmasýna raðmen transmisyon ücretlerinde herhangi bir deðiþikliðe gidilmemiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
%18,7'ye ulaþan enflasyon halký iyice fakirleþtirdi.
Hükümet, kovid nedeniyle turizm gelirleri azalýnca, bol bol para bastý.
Dýþ borç arttý.
Rezervler azaldý.
21 milyon nüfusun 500.000'i yoksulluk sýnýrýnýn altýna düþtü.
Yiyecek paketlerinin gramajý azaltýldý.
SONUÇ
Halk ayaklandý.
Devlet Baþkanýnýn konutunun önündeki protestoculara polisin biber gazý ve tazyikli su ile müdahale etmesi sonucunda yaklaþýk 50 kiþi yaralandý.
Protestocular hükümetin istifasýný istedi.
Yer Ýmleri