Sayfa 232/651 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

yukselc arkadasin calismasi. 30 hisseleri.

Hadi be, bu Sulun yokmus burda. Ben de ariyorum. Muahahahaha. Islem hacmi boyle devam ederse girer yanliz. Dur o listelemelerimi yapayim bakayim ne zaman girecek diye.

Boyun posun devrilsin. Orda tezek sirketleri bile var, sen yoksun.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kamular niye Endex? Kagidi 30'dan attilar, buna artik kimse ugramiyor. En azindan MSCI arada bir 2 milyon lot aliyordu. Kar marjlari ozellerin cok altinda kaldi. Tamamen spekulatif.
    Sn 666;

Cevabi kısa ve basit; hangi şartta olursa olsun sektörde ucuz ve geride kalanlar Alınır diğerleri konsolide olurken..Makas fazla açıldı özel bankalar ile diye düşünüyorum..

Asla ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın 666, endeks bey'in yerine ben yanıt vereyim.
    1-Hissenin Anayasa Mahkemesi tarafından ilk görüşülmesi 17 OCAK 2023 tarihinde..........

KAYNAK: https://www.supremecourt.gov/search....c/21-1450.html

10 Kasım 2022 TARTIŞMA İÇİN 17 Ocak 2023 Salı günü.
    14 Kasım 2022 Davacı Türkiye Halk Bankası A.Ş.'nin dosyası dosyalanmıştır.
    Ana Belge Hizmet Kanıtı Kelime Sayısı Sertifikası
    14 Kasım 2022 Ortak ek dosyalandı. (Maliyet beyannamesi dosyalandı)
    Ana Belge Hizmet Kanıtı
    16 Kasım 2022 USCA 2. Devresinden kayıt talep edildi.

Gerekli işlemler yapılmış yukarıda Kaynağı ile paylaştığım gibi..Her olumsuzluğun bir sonu illaki vardır.

2-Ülkemiz şu an seçim atmosferinde..

Bir yerden okudum istersen sende dikkate al..Beklenti önce satın alınır gerçekleşince satılır..
    Birde tecrübem şunu söyler,teknik haberin ayak sesidir.

E BUNDAN SONRASINI PİYASA BİLİR,PİYASA SATIN ALIR.Bildiğim bir şey varsa zaman daralıyor ve Halkbankası nihai sonuca yaklaşıyor...YTD
    Şahsi kannatim Hükümet anlaşma yoluna giderek seçimler öncesi jest yapacaktır..

ytd.

Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Şahsi kannatim Hükümet anlaşma yoluna giderek seçimler öncesi jest yapacaktır..

ytd.
    Oyle bir olasilik yok. Yasal surec isliyor, Anayasa mahkemesinin karari da bu yil sonlarina gelecek.

http://share.matriksdata.com/Images/...1633339048.png

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Oyle bir olasilik yok. Yasal surec isliyor, Anayasa mahkemesinin karari da bu yil sonlarina gelecek.

http://share.matriksdata.com/Images/...1633339048.png
    SN 666 ;

Şahsen sizin kadar davayı süreci takip etmedim - etmiyorum. Lakin ülke çıkarları ikili ilişkiler görüşmeler

sonucunda herşey olabilir. Son iki yılda bu piyaada ve dünyada olmaz dediğimiz neler oldu malum

Şaka bir yana sahsi kanaatimdir beni bağlar Şapkadan tavşan çıkabilir mi çıkabilir..

ytd..

Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    SN 666 ;

Şahsen sizin kadar davayı süreci takip etmedim - etmiyorum. Lakin ülke çıkarları ikili ilişkiler görüşmeler

sonucunda herşey olabilir. Son iki yılda bu piyaada ve dünyada olmaz dediğimiz neler oldu malum
    Buna gore plan yapma, boyle bir ihtimal yok. Ikili iliskileri besli iliskileri geceli cok oldu bu isler. Adamlarin hukuk sureci isliyor. Anlasma olasiligi ancak oradan red gelip dava baslayacagi zaman belirecek. 2023 sonu yani.

Sayfa 232/651 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •