Sayfa 618/1002 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    arkadaşlar yabancı fon alanında bir konu danışmak istiyorum. daha önce fazlaca yüklendiğim IPJ(elektrikli arabalar) ve AFT(internet teknolojileri) fonlarından bir kısmını satış yaparak son zamanlarda güzel yükseliş başlatan AOY(alternatif enerjiler) fonu alımı yapmayı düşünüyorum. savaş biter de işler normale dönmeye başlarsa hadi petrole ve gaza geri dönelim gibi bir hareket başlar mı sizce? seneye enflasyon düzelme yoluna girer de boğa piyasası başlarsa IPJ ve AFT yukarı hareket yaparken AOY'da bi geri geliş beklermisiniz?
    Dün benim de incelediklerim arasındaydı ama son bir aylık getirisini görünce acaba geç mi kaldık dedim. Tabi genele bakınca 3 aylık ve yıllık getirisi düşük kalmış, aynı zamanda dolara da bağlı, tabi doların durumu ne olur onu da kestiremiyoruz kararsız kaldığım fonlardan biri oldu.
    Son düzenleme : ersunan; 21-11-2022 saat: 13:32.

2.  Alıntı Originally Posted by Makyevelli Yazıyı Oku
    Merhaba Forumdaş arkadaşlar. İlk önce bereketli ve kazançlı bir hafta diliyorum. Uzun süredir Borsada fon alıp satarak işlem yapıyorum hisse senedi aldığım dönemler oldukça geride kaldı. Şimdi fonların yanına hisse senedi alarak giriş yapmak istiyorum. Bu konuda aracı kurum olarak hem ciddi hem makul oranlarla işlem yapan çalıştığınız bildiğiniz kurumlar hakkında bilgi rica ediyorum paylaşımlar için şimdiden teşekkür ederim.
    Osmanlı yatırım ile çalışıyorum. Memnunum. İnfo da iyidir. Midas da yıl sonuna kadar komisyon yok.

Alıntı Originally Posted by SNOOPY Yazıyı Oku
    Osmanlı yatırım ile çalışıyorum. Memnunum. İnfo da iyidir. Midas da yıl sonuna kadar komisyon yok.
    osmanl da zincir emir yok. diğer konularda eksikleri yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Dün benim de incelediklerim arasındaydı ama son bir aylık getirisini görünce acaba geç mi kaldık dedim. Tabi genele bakınca 3 aylık ve yıllık getirisi düşük kalmış, aynı zamanda dolara da bağlı, tabi doların durumu ne olur onu da kestiremiyoruz kararsız kaldığım fonlardan biri oldu.
    ya ben alternatif enerji için erken olduğunu düşünüyorum aslında. bizim yaşam süremizde petrol ve gaz hiçbiryere gitmiyor bence. ama radyoda o kadar çok reklamını yapıyor ki akbank..aklımı çelmeye başladı. bir de yükseliş başlayınca..bist için de ıcz teknoloji fonu aynı şekilde ama geçmişine bakarsan bi oph bir tcd olamamış. dönemsel bi hareket mi yoksa bi ralli başlangıcı mı kestiremiyor insan. dolarda geri gidiş olacağını hiç sanmıyorum sanayi partonları lira enflasyona kıyasla değerli diye ağlıyor zaten.

5. Aldığımız borsa fonlarının yarinki getirilerini o günkü borsanın durumuna göre ön gorebilirken, eurobond fonları için bunu nasıl yapabiliriz

6.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    osmanl da zincir emir yok. diğer konularda eksikleri yok.
    Bilgi için size ve Snoopy arkadaşa teşekkürler.

7. Kafamdaki soruları sesli paylaşarak yazıyorum. Bilgi ve yaklaşım olarak katkıda bulunan olursa genele yönelikte faydalı olacaktır. Yurtdışı fonlar ,emtia ve petrol kumara dönünce bunlardan çıkıp tamamını Bist fonlarına girdim. Şimdi Kara harekatı kaçınılmaz bilgisi geliyor. İkinci olarak Bankaların aracı kurumları ile (4 banka) Sasa ve Hektaşın yarıya yakın hissesine sahip olduğu hem bu hisseleri hemde bu tarz hisseleri satarak buralardan nakite dönüp Ocak başında aşağıdan alma planları olabileceği. Üçüncüsü endeksin bir düzeltme göreceği yerlere 4650-4700 gibi gelineceği düşünceleri.
    Bu anlamda tekrar Bist hisse fonlara ilave yapmak benim için riski tek sepete koymak olacağından şu kısmı sormak istiyorum bilenler için. ZDZ Borsanın düştüğü günlerde bile artı getirerek bir iyi gidişatı var. Bu fon hisse dışında başka hangi ürünlerle hedge ediyor? Değişken olmasının avantajı başka benzer hangi fonlarda var? paylaşımlar için şimdiden teşekkürler. Bereketli ve kazançlı bir ay dilerim.

Halka arz modasina uydum ama uzun donem tutuyorum al sat a gelemem ...

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    sn.limoni ,işin gücün fon mu , başka bir dalda oynamıyor musun
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 618/1002 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •