Sayfa 677/1019 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Viop XLV

SASA günlük, BofA satıcı piyasa alıcı görünüyor,

2. Kasım sonu 5000
    aralık sonu 6000 beklentim vardı.
    devam..

SASA HEKTS tavan tavan tekrardan kopabilir..

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kasım sonu 5000
    aralık sonu 6000 beklentim vardı.
    devam..

SASA HEKTS tavan tavan tekrardan kopabilir..
    O kadar kolay olmamalı diyeceğim ama bu piyasada her şey mümkün..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

longu verdim Allah bereket versin çok gitti.hulku ise tutyorum ve elimi baya artırdım ..faiz indirimi garanti gibi el mecbur hareket yapcak vijdansız....

5. piyasa borsayı sasa üstünden taşımaya gayret ediyor ,piyasadan ky destek var mı ? diye sorgulayarak hisseye geri geliyor..

tom cruise borsa the firm de millete telefondan avaz avazz alın laa alın uçacaz kaçacaz diye bağırıyodu o film zahneleri aklıma geldi ya aklıma geldi cidden .... sabah sabah millet birbirine mesaj atıp duruyor alın satan .... satan enayi ...alın tavan serileri başlayacak yazıyorlar.....alın alın diye birbirine mesaj yağdırıyor psikolojik alım baskısı var, piyasa buna kanaat getirecek mi bu da sosyal bir deney galiba

ben sasacıları severim umarım hafif hafif değerine gelir . yöne karışmam , gözlemim şudur , psikolojik bir savaş var , çoğunluk kendi çıkarını kurtarmak korumak peşinde

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    longu verdim Allah bereket versin çok gitti.hulku ise tutyorum ve elimi baya artırdım ..faiz indirimi garanti gibi el mecbur hareket yapcak vijdansız....
    tarkank dayu bugün günlerden sonra iyi bir fışkırtırabülü erken mi verdin longları acaba
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

asıl malı çok ucuzladı diye atlayınca verirler. son barlarda pek hacim de yoktu.

bundan 2 ay önce sasa tahta dışından bir işlemle hisse devretti veya ona benzer bir şey oldu. fiyat 56 veya 66 gibi bir rakamdı.

daha iyi hatırlayanlar vardır.
    audentes Fortuna iuvat

8. kozal bir cubuk gelir mi?

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 677/1019 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz