Bahçeli: İstanbul Borsasının yükselişi devam edecek, önü açık olacaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by cash_is_king Bahçeli: İstanbul Borsasının yükselişi devam edecek, önü açık olacaktır. bu haber beni kıllandırdı... bu adamın ne işi var borsayla...
Originally Posted by akcay bu haber beni kıllandırdı... bu adamın ne işi var borsayla... 3 gun say dostum 3 güne çöker borsa
Originally Posted by tarkank 3 gun say dostum 3 güne çöker borsa Tepeyi buldu ellam
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Tepeyi buldu ellam bizim memed abi bahçeli miymiş yoksa?
Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.
Originally Posted by the_economist bizim memed abi bahçeli miymiş yoksa? grand supercycle için yeni bir deneme etiketi yapıştıralım, tutturursa ihya olur, tarihe geçer
Originally Posted by *Bozkurt grand supercycle için yeni bir deneme etiketi yapıştıralım, tutturursa ihya olur, tarihe geçer bir karar veremedi 3.dalga mı 5.dalga mı.. adam haklı asla başaramazsın dayu.. asla.. ama bu makus talihi grand supercycle ile değiştirip sonrasında foruma heykelini dikeriz artık
Originally Posted by *Bozkurt Tepeyi buldu ellam vıob aşırı tepkı verdi bence bundan sonra xu100 ve pankalar daha iyi gider...vıob longu 5200 üstüne tekrar çıkarsa satabilirim. komple hulka gömebilirim....
Forum Rules
Yer İmleri