Sayfa 681/1019 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop XLV

Reisi reis üç harflilere de sektirdi..
    Falaka cezası verilecek herhalde

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. bir miktar şort açtım...

5250 stoplu...

bunlar gel gel yapıyorsa çakılıyoruz...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu haber beni kıllandırdı...

bu adamın ne işi var borsayla...
    3 gun say dostum 3 güne çöker borsa

4. Indikatör olarak görüyorum. Şimdi tırsmaya başladım. Neden yorum yaptı? En son Nas Nas döneminde yorum yaptığını hatırlıyorum

Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bahçeli: İstanbul Borsasının yükselişi devam edecek, önü açık olacaktır.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu haber beni kıllandırdı...

bu adamın ne işi var borsayla...
    Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin konuşuyordu sanırım..

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    3 gun say dostum 3 güne çöker borsa
    Tepeyi buldu ellam
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bir miktar şort açtım...

5250 stoplu...

bunlar gel gel yapıyorsa çakılıyoruz...

viop yapmayın batarsınız diyorlar
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. İlgili bölümler..

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SİSİ İLE GÖRÜŞMESİ

Sayın Cumhurbaşkanımızın Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yle Katar’da kurduğu temas doğru bir temastır, bize göre arkası getirilmelidir. Bununla da kalınmamalı, Suriye Arap Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile de görüşme vasatı açılmalı, terör örgütlerine karşı ortak bir irade oluşturulmalıdır. Türkiye’nin Mısır, Suriye ve Irak’la tarihten gelen çok güçlü bağları vardır ve bilinmektedir. Biz doğrudan ikili görüşmeleri başlatamazsak bozguncular aramızı iyice açacaklardır.
    Ülkemizin komşularıyla yapıcı, müspet, geliştirici ve samimi diyaloglar kurması aynı zamanda 2023’ün hedefleriyle de müzahirdir.

Ayrıca CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Borsası’na yönelik suç oluşturan açıklamalarını kabul etmemiz, olağan görmemiz düşünülemeyecektir. Yatırımcıları korkutan, İstanbul Borsası’nın cazibesine ve saygınlığına gölge düşürmeye tevessül eden Kılıçdaroğlu sorumsuzdur, şuursuzdur. İstanbul Borsası’nın yükselişi devam edecek, önü de ardına kadar açık olacaktır. Borsa’ya bizim güvenimiz tamdır. İstanbul Borsası yerli ve yabancı yatırımcılar için en güvenli limandır.

ZİNCİR MARKETLERE TEPKİ: FETÖ'YLE İRTİBAT VE İLİŞKİSİNİN TİTİZLİKLE ARAŞTIRILMASI GEREKİYOR

Bu arada zincir marketlerde gün aşırı yapılan zamların toplumsal ve ekonomik huzurumuza tahammülsüzlük olduğu kanaatindeyiz. Ticaret Bakanlığımızın fırsatçıların üzerine kararlılıkla gideceğinden, keyfi ve hatta sinsi bir plan dahilinde fiyat etiketlerini şişirenlerden adli ve idari manada hesap soracağından kuşku duymuyoruz. Vatandaşlarımızın kesesine dokunan kim olursa olsun karşısındayız. Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ’yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine de inanıyoruz. Milletimizin sırtına zam kamburu yerleştirmek isteyenler her yerde bizi karşılarında bulacaktır. Bu açgözlülere müsamaha gösterilmemelidir.

Ekmeğimizden çalan, sofralarımızın tadını kaçıran, mutfaklarımıza karabasan gibi çöken kim varsa iki yakasından tutmak devletin asli vazifesidir, bu vazife de bihakkın yerine getirilecektir. Bizim siyaset ve düşünce temelimizce, Bilge Kağan’ın öğüdü vardır, Dedem Korkut’un bilgeliği. Yunus Emre’nin sevgisi vardır, Hacı Bektaşâ€™ın erdemi. Fatih’in vizyonu vardır, Mehmetçiğin cesareti. Atatürk’ün liderliği vardır, Türkeş Bey’in çağrısı. Cumhur İttifakı olarak, zalimin karşısında, mazlumun yanındayız. Biz acımasız küresel sömürünün arasından milli sanayimizi yükseltmek istiyoruz.

Sayfa 681/1019 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •