Memento mori
Bende buna sinir oluyorum, gökkuşağını lgbt ler kullanıyor diye o güzellikten mahrum olmak ne saçma şey. sarı yeşil kırmızıyı pkk kullanıyor diye bu renkleri kullanamıyorsun. Bu nasıl bir algı, şartlanmışlık. Gerçekten insanlık anlaşılmaz olmaya devam ediyor. likmişim lgbt yi, nolur yani Ankara nın en yüksek yapılarına gökkuşağı renklerini versek?
Pek iceri almiyorlar gibi. Finlandiya Hava Kuvvetleri Amblemi.
![]()
az etrafı karıştırım..
2020 haziranın da kullanımını bırakmışlar..
oysa nazilerden önce kullandıkları sembolmüş..
https://www.bbc.com/news/world-europe-53249645
Memento mori
Devlet Bahçeli: "Cumhurbaşkanının Sisi ile kurduğu temas doğru bir temastır. Bize göre arkası getirilmeli; bununla da kalınmayıp Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile de görüşülmelidir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adamlarin ulkesinin kurulus sembolu Swastika. Ruskilerden bagimsizlik ilan ettiklerinde Isvec Krali onlara ucak hediye etmis, ustunde de good luck icin swastika varmis. Liberal mafyasi iyi bastirmis demek ki daha yeni kaldirmislar.
bidaha yazıyım, ocak şubat mart 2021 crypto da ne alsam gidiyor formasyonunun bist versiyonunu izliyoruz, bakalım ne kdr sürecek bu meacaraa
Yer İmleri