Sistem değişti artık, yurtdışında ki mevduattan devletin haberi olacak ama bu anlaşma anladığım kadarı ile oecd ülkelerini kapsıyor. Vergi cennetlerinde ki paralar başka. (İsviçre OECD üyesi ve artık paranız saklanamaz gözüküyor)
https://www.dunya.com/kose-yazisi/yu...degisti/363569
http://vergiport.com/duyuru/Turkiye-...i-Imzaladi.pdf
Bu korku yurtdışında parası olan Yunanlıları da vurmuş.
http://www.azinlikca.net/yunanistan-...-basliyor.html
Konuyla ilişkili olarak isviçre ve avusturya'da anonim mevduat hesabı açmak maceramı takip etmenizi önerebilirim. Avusturya'da avrupa birliğinin baskısı ile Kasım 2000 yılında yeni anonim mevduat hesap açmak yasaklandı. Ancak var olan hesaplar mevzuat ve zaman aşımı süresinin uzun olması nedeniyle kapatılamıyor!!! . İsviçre'de de belirli koşullar ve şartlar altında devam ettiğini duyuyoruz. Detaylar akşama.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
TR , OECD nin etkisiz averaj elemanı. Bu anlaşmalar ancak güçlü olana yarar.kim güçlüyse onun sözü geçer. hadi buyrun darbeci hainler başta yunanistan ve diğer AB ülkelerinde cirit atıyor,onlarla suçluları iade etme anlaşması var ama etmiyorlar neden? üstüne yetmedi çalışma iznide verdiler. İsviçre TR den açılan hesaplar için güvenlidir.
O tarihte dolar da olacağım aksilik olmazsa.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri