Sayfa 710/1019 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Viop XLV

1. Zamanı geldiğinde bu oturmuş olan algı go go ne olacak görücez.
    bu borsanın nasıl gittiği belli , şirketler nasıl sıkıştırılıyor belli ,
    yapmak istenen belli ,
    Bahçeli düşmiyecek diyor diğeri satın diyor 2 tarafta burada dönenden haberi var.
    tezgah bozulduğunda yakalanan en acı tecrübeyi yaşar bana göre eğer eski tezgahın başına oturtucak kimse bulamazlarsa.
    yapılmak istenen belli her kurum ve her işte gidersek hasar verelimki muhalefet koltuğuna düştüğümüzde sallayacak malzeme olsun.Yoksa bu kadar her yerde ince hesaplar olmaz benim gördüğüm bu..
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. soyle dusunuyorum dusecek naraları var da tamam da kardesim bankalar 2 x sanayıler 2 x olsun da sonra dussun arada turbulans olacak tabi bugun eregli sise en az 60 olmalı petkm 30 akbank 30 vs v vs YTD

3. VBTS kapsamında SASA.E ve HEKTS.E paylarında seans başından 22 Aralık seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak...

erken olmadımı biraz...

böyle alel acele kararlar almayın...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. 1. Cinko geldi.

5. 2. Cinko da geldi.

6. SASA-HEKTS'ı patlattılar Emmeoğlu...

Yani o kadar kolay olmamalı demiştim dün. 3 taban, sonra tavan tavan mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. SASA 40 TL YE gelmesi gereki 2017 de aselsan 40 lardan 8 tl olayı vardı ... görüslerim beni baglar ))) YTD

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Zamanı geldiğinde bu oturmuş olan algı go go ne olacak görücez.
    bu borsanın nasıl gittiği belli , şirketler nasıl sıkıştırılıyor belli ,
    yapmak istenen belli ,
    Bahçeli düşmiyecek diyor diğeri satın diyor 2 tarafta burada dönenden haberi var.
    tezgah bozulduğunda yakalanan en acı tecrübeyi yaşar bana göre eğer eski tezgahın başına oturtucak kimse bulamazlarsa.
    yapılmak istenen belli her kurum ve her işte gidersek hasar verelimki muhalefet koltuğuna düştüğümüzde sallayacak malzeme olsun.Yoksa bu kadar her yerde ince hesaplar olmaz benim gördüğüm bu..
    Söylediklerinde çok haklısın hocam da gittiği yere kadar insanların bu yükselişten faydalanmamaları için bir sebep yok. her gün para dağıtılıyor gerçekten şu durumda. nasıl dağıtılıyor, bu işin backgroundu nedir bu kısımlarla çok fazla ilgilenmek doğru olmayabilir bireysel yatırımcı için. Sanki her kurum çok şeffaf da bir tek burada katakulli varmış ya da hesabın içinde hesap varmış gibi..

devran döndüğü gün kardan yüzde 5-10 verir spottan çıkar giderim. sasa hektaş tayfası da en kötü 6-7 tabanda bir ara verir kurtulur. zaten maliyeti düşük olanları etkilemez. sağır sultanın bile duyduğu zamanda bu iki hisseye giren zaten finansal enstrümanlara belki de yatırım yapmaması gerekiyordur. ya da yükselişe veya düşüşe mazot olması gerekiyordur.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

Sayfa 710/1019 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •