Sayfa 738/1019 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

AKSA Akrilik,41.538 Usd kar almışım.
    Neden bunları paylaşıyorum?bu forumda yıllarca Viop hakkında yazdığım içindir.
    Borsada her daim para dağıtıyorlar,işte ıspatı,İnanmayan varsa kayıtları mevcuttur.
    ''VİOP çular ASLA BAŞARAMAYACAKSINIZ'' sloganı da bana aittir,bu slogan artık anonim olmuştur.

YTD
    Maşallah maşallah
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Güzel karlara imza atmışsın.....Bereketli olsun.....
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Maşallah maşallah
    Öncelikle övgü almak için paylaşmadığımı belirtmek isterim ama iltifatlarınız için çok teşekkür ederim.
    Amacım Borsadan iyi kazançlar elde edilebileceğini belgeleri ile anlatmak.(tabi ki borsada alım zamanlaması ve sabır çok önemli)
    Allah sizlere daha çok kazandırır inşallah.

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Borsada ALTIN.S1 koduyla işlem gören Darphane Altın Sertifikaları'nda alım-satım arasındaki farkların düşük olması, düşük komisyonla alınıp satılabilmesi, çalınma riskinin olmaması ve bu varlıktaki kazançlardan stopaj vergisinin alınmayacak olması başlıca avantajlar olarak öne çıkıyor.
    hep yazıyorsun da QNB altın yatırım fonu da borsa da alınıp satılıyor hiç mukayese ettiniz mi

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Öncelikle övgü almak için paylaşmadığımı belirtmek isterim ama iltifatlarınız için çok teşekkür ederim.
    Amacım Borsadan iyi kazançlar elde edilebileceğini belgeleri ile anlatmak.(tabi ki borsada alım zamanlaması ve sabır çok önemli)
    Allah sizlere daha çok kazandırır inşallah.

YTD
    inşallah da ....bundan sonra benim için zor...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    hep yazıyorsun da QNB altın yatırım fonu da borsa da alınıp satılıyor hiç mukayese ettiniz mi
    evet onu da alıp satıyorum....gerçek fiyattan çok üstlerde işlem görüyor....gümü
    ş fonu da aynı kaç defa ihrac eden kurumu aradım uyarımı yaptım ...tamam dediler ama gereğini yapmadılar.....onlarda da grup var kafalarına göre makası açıp daraltıyorlar malesef.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Eurobond "yatırdığın parayı geri çekmeyip vade sonuna kadar beklemeyi göze alabiliyorsanız" çok süper bir yatırım aracı
    çok para varsa kurumsal pazara gelsinler
    2 senelik 5-6% dan alsınlar..

emeklilik fonumuyumda
    16 yıl parayı 3.5 dan bağlıyım ?
    16 yıla ölmüş olucam.(80%)

*dolar enflasyonu ne oldu ?
    Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    evet onu da alıp satıyorum....gerçek fiyattan çok üstlerde işlem görüyor....gümü
    ş fonu da aynı kaç defa ihrac eden kurumu aradım uyarımı yaptım ...tamam dediler ama gereğini yapmadılar.....onlarda da grup var kafalarına göre makası açıp daraltıyorlar malesef.....
    komiklik olsun diye yazmıyorsundur umarım altın, gümüş gibi emtiaları hisse senedi gibi hop şuraya indireyim , sonra tavan yapıp çakayım falan işleri olmaz ,dünya neyse ona göre giderler

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    komiklik olsun diye yazmıyorsundur umarım altın, gümüş gibi emtiaları hisse senedi gibi hop şuraya indireyim , sonra tavan yapıp çakayım falan işleri olmaz ,dünya neyse ona göre giderler
    Yok onların eş zamanlı gerçek fiyatlı siteleri var oradan takip ediyorum ona göre alıp satıyorum....ama borsada oluşan fiyatlar talep fazlalığından oluşan fiyat çok üstlerde malesef....

Sayfa 738/1019 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •