Sayfa 747/1019 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 dün en düşük 4724 gördük daha önce belirttiğim 4850 üzeri kapanış geldi bugun bu bant üzerinde kalabiliecek mi onu takip ederim kalırsa 5000 dalya kalamazsa piyasada sallama beklerim.
    5000'de yalandan bir satış yapar sonra deler geçer gibi üstad.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bugun birazda ben satıcam elimdeki tahtalardan
    Yüksek açtı, patron satmaya devam ediyor herhalde
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bugün 5000 yakarız diye bir his var içimde

4. Bugün TCMB faiz indirecek şeklinde beklenti mevcut. Eğer faiz tek haneye yani %9 lara indirilirse faiz indiriminin de sonuna gelmiş olunabilir değil mi? Dolayısı ile buradaki beklenti de sona ermiş olmuyor mu?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Her gün fışkırttırıyo gundi abi bugün de akşam pazarı olsun
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bankalar 200 kaplan gücünde...SASA,Hekts düşse ne olur?

Onlardan çıkan bankalara girer.

7. Borsa için şu hatırlatmayı da aklımızdan çıkarmamalıyız.
    Borsa sürekli yükselişin olduğu bir yer değildir bu zaten sağlıklı bir durumda değil o nedenle düşüşlerin olması gayet normal.
    Olası düşüşler de panik yapmadan kabul edebileceğiniz zararlara stoplar koyarak işlem açmak en sağlıklısıdır.

Borsa'da piyasa size verdiği kâr’ın bir kısmını elbette sizden geri alacaktır bu alma verme işlemi sırasında kasanız ne kadar pozitif ise siz o kadar başarılısınız demektir.
    Öyle ben dipten alayım tepeden de geri satayım ve sürekli kar edeyim şeklindeki bakış açısı maalesef gerçekçi değil.

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    kuşlu sitedeki arkadaşların tespitlerinde çok yerinde
    SASA ve HEKTS hareketleri normale dönmeden endeksin volatilitesi bitmez deniliyor.
    Oradaki anormallikten dolayı piyasa düzeltme yapamıyor zaten oradaki endeks ağırlığından dolayı bankalara ,çelikler,cam vs bademler makinelerle alım yaptırıyor endeksi tutabilmek için , ama ip inceldi bana göre
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 747/1019 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •