Sayfa 763/1019 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Viop XLV

1. bugünü de devre kesmeden atlatırsak bu borsaya papaz büyüsü yapılmıştır

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bu vuruş Bozkurt’um için 😊 🐻

Adamın dibisin big abi
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Adamın dibisin big abi
    Bende 5523 deki işlemi koyarsam
    ne olurum acaba

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Buradan şöyle kol gibi eksi kapatsa millet ne kızar ama 😊
    Kol gibi artıdan eksiye 😊 benimde fantezim bu arkadeş
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    @gundi, ekonomi bilgini peker reise borçlu olduğun belli
    abicim, merkez bankasının bilançosu açık, paranın nereye gittiği isim isim belli, 60 milyar dolar vatandaş satın aldı dth, 50 milyar şirketler satın aldı dış borç azalttı, bi o kadar da yabancılar menkul kıymet sattı- swap kapattı aldı parayı gitti, cari açık da var.. fazla kurtlar vadisi seyretme, bak kerim rota herkesin anlayacağı şekilde anlatmış, 3 dakka seyret anlarsın-
    https://www.youtube.com/watch?v=HKILcWVY4kw

@sindoma, seninkiler bi hesap yapıyor- 70 milyar eksi bakiye, 160 milyar şirketler dış borç ödeyecek bi yıl içinde, 80 milyar cari açık veriliyo.. ne etti ? en az 300 milyar dolar .. sonra bi 5 milyar para geliyor, vay efendim sen hani bunlarla küstün, niye barışıyosun, bu herif katil değil mi ? gülüyorum ama komik bile değil

geçen sene ne kaden güseldi, dolar çıktıkça çıkıyor, enflasyon patlıyor, muhalefet orta yerde göbek atıyor -ulan hiç bi politika üretmemize gerek yok, ülkeyi nasıl idare edecez diye tek kelime etmeye gerek yok, göbek atalım yeter, bunlar gidici kesin, tuvalet terliği aday koysak yine kazanırız.. sonra fed faiz arttırdı- ama ne arttırmak, pound yen euro yerle bir oldu, sonra savaş çıktı, cari açık patladı, olabilecek en kötü senaryolar gerçekleşti üst üste.. bi sene geçmiş üstünden, iddia ettikleri felaket senaryoları çöpe gitmiş, düşük faiz sisteminde şirket karları patlamış, bi de vatandaşa yılbaşında kallavi maaş zamları yaparlarsa- biz ne halt yiyecez diye korku dağları sarmış muhalefet cephesinde, kimsenin göbek atacak mecali kalmamış ..

bi de çıkıyo merkez faiz indiriyo 5 puan daha, ulan yürek mi yedin ? geçen seneki gibi saldırverirler dolara diye, hiç mi korkun yok ?? lan bari yüzde 1 art bre sherefsiz dolar, sen kımıldamazsan biz ne halt yiycez ??
    Anadolu yakasında isen cübbeliye git bir okun nefesi kuvvetli diyorlar en azından açılırsın biraz sağına soluna bakarsın kemalcimBak reisin seçim kazansın bu uyguladığı ekonomi paketini bırakıp bizim söylediğimiz .ekonomi adımlarına gelecek sen o zaman ne anlatıcan bize .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. Kol gibi artıda eksiye işaret ettikmi

Ben daha ne yapayım arkadeş kazanamadım diyen varsa geçeden uyardım longcuları

7. heterodoks vaftiz oldu ortodoks oldu...
    eski günahlar için kendimizi cezalandırıyoruz.(vur kırbacı)
    Memento mori

8. İyimi Bozkurt’um böyle kamyonu deviriverdim 😊😊

Sayfa 763/1019 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •