Special Days Image
Sayfa 239/811 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 6486 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

  1.  Alıntı Originally Posted by sed_dülbahir Yazıyı Oku
    Hisselerin sadece tavan ve tabandan ibaret olmadığı gerçeği düşünüldüğünde öncelikle bu algıyı kırması lazım 123-135 bandı yatay seviyelerde takılması brütten çıkana kadar bence iyi.Sonu kötü oluyo sonra malum.Mevcut bugünkü kapanış seviyelerinde dengelenmesi bile bence ilerisi için pozitif YTD
    ay sonunu 140 larda kapatsak bile iyidir bence

  2. Hisse Fiyatı Düşüyor ama Para Girişi Var
    Hisse senedi için alım fırsatı kollayanlar hisseyi toplamaya başlamıştır. Hisse senedi dip noktasına gelmiş olabilir. Muhtemel trend dönüş sinyalidir.

  3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Fiyat şeytandır ama Subutay Hocam giden gider evet ky fiyata bakar ama anladığından değil. Bakın bir ay önce bir arkadaşıma 2500 den egeen al dedim pahalı dedi şimdi 4000 üzerinde ayrıca o tarihe kadar enflasyon ortamında 100 lira ucuz kalacaktır.
    Ben olaya tamamen tek maaşlı bir çalışan olarak bakıyorum ve benim için 50 lira üstü lot biriktirmek lüks Dedikleriniz doğru ama kimisi içinde hâlen çok pahalı olacak 100 lira, Hektaş'ın bölündüğü fiyat iyiydi mesela. Tabii değişkenler çok farklı ama yüzeysel olarak 25 liraya Hektaş almak her göze hoş gelmiştir ama bölünmeden sonra 110 lira pek çekici değil diye düşünüyorum

  4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

    Madalyonun diğer yüzü ile bakalım olaya SASA şirketi erdemoğlu tarafından alındığında şuanki hükümet tarafından bizim basından gördüğümüz kadarı ile iyi desteklendi şirketin ileri gitmesi anlamında , erdemoğlu şirketine sahip çıkarak tahta yapıcı tahtaya sahip çıkarak fiyatlamalar yaşadık son dönem abartıldı tahtadaki hareketler tamam kulağımıza bazı şeyler geliyor hekts ve sasa için bir gruptan bahsediliyor gücü ne kadar bilmiyorum ne kadar dayanır , tahta yapıcının bilgisi dahilindemi hareketler bilmiyorum üzerine 2 tahta koşan at olduğundan direk bu tahtalara girişler çok oldu benim kafamı bulandıran durum bu , bundan önceki yükselişlerde sürkülasyon oluyordu ama son dönem herkes bu 2 tahtaya yığıldı .Buradaki yığılma yukarı hareket ivmemizi yavaşlatır mı bence sorulması gereken soru bu , bunuda zaman içinde anlarız.
    Diğer bir konu 2023 planlaması yanlış okumadıysam Erdemoğlunun bir röportajında 2023 zor olacağını söylemişti bu ekonomik durumlara ve resesyon olayından dolayı herkesin önlem alması gerektiğini belirtmişti.Buradan yola çıkarak hükümet değişirse şuanki tahta hareketleri ne kadar daha devam eder dinlenmeye mi geçer burası bende teredütlü , bu tahtaların bu fiyatlara gelmesinde yetkililerin haberi vardır , sabah yaptığım yorumdan dolayı EKONOMİ=BORSA algısından dolayı yol verildi bazı tahtalarda , aynı oyun bankalarda denendi PIST 100 sasa ve hekts hareketleri olmasa idi 3700-4000 lerde idi
    sonuç olarak bu saatten sonra dengeli hareket edeceğini düşünüyorum verilen uyarılardan sonra , tabi güzel haberler düşer hızlı hareketler olur onlar ayrı ..

    Sasa için bahsedilen grubu bilmiyorum ama grup göndermeniz bana yönetim kurulu danışmanlarından İbrahim Bey'i çağrıştırdı. Yatırımcı sunumundan, pdfden kopyala yapıştır yapıyorum, imla hataları olabilir.

    Prof. Dr. ibrahim M. Turhan
    iktisat doktorası (PhD) sahibi, Oncesinde TCMB Başkan Yardımcisı, Borsa Istanbul Yönetim Kurulu BaşkanI ve Genel Müdürü, Takasbank Yönetim Kurulu Başkanı
    Dünya Ekonomik Forumu, Global Ajanda Konseyi Uyesi


    Dr. Ersin Acar

    Kimya doktorası (PhD) sahibi

    Öncesinde General Electric Ar-Gel Merkezi'nde (ABD, Albany) 5 yıl süreli araștırmacı

    12'den fazla patent sahibi

    Ayrıca eski Chp milletvekillerinden biri sanırım yönetimde ya da üretim hattının bir yerinde. Bakmam lâzım. Mehmet Şimşek danışman derken Erdemoğlu ailesi her cemiyette saygın bir aile olarak biliniyor. Her hangi hir bir hükümetin Sasa'nın büyüme programına karışacağına ihtimal vermiyorum. Üzülürüm öyle bir şey olursa ve oy verdiğim kanat bunu yaparsa daha oy vermem, verdirtmem

    Borsada ne olur hiç bilmiyorum, ben lot sayım arttığı sürece, 50 lira olmasında bir sakınca görmüyorum. 2025'e kadar 100 liraya 3 lot Sasa almak bence böyle zikzak hareketlerden daha kârlı olacaktır diye düşünüyorum... Ve umarım dediğiniz gibi dengeli hareket eder, giren çıkan para kimseyi rahatsız etmez, dikkatini çekmez.

  5. #1909
    Merhbalar
    Mevcut Sasa yerleskesi ve yapilacak sasa liman projesi arasinda mamullerin karayolu yerine tren ile tasinmasi icin var olan planin hayata gecmsi icin muzakereler basladi.
    Sanirim 2023 yilinda cokca kap haberilleri okuyacaz. Saygilar

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  6. Sasa, bünyesindeki makinelerin yedek parçasını kendi geliştirdiği projeyle üretecekmiş. Bakım maliyetini düşürecek, nakliyeden ve yanlış parçadan doğan zaman kaybını risk olmaktan çıkartacakmış. Vasat bir ponzi şirketinden beklenecek, sıradan bir hareket demek isterdim ama bilim teknoloji sevenler için zımba gibi hareket. An itibariyle 47 milyar dolara yükseltiyorum değerini. P.tesi tekrar düşünürüm.

    https://oylama.vidobu.com/tisk/ortak...-printer-2022#

  7. Ben insanlık görevimi yaptın
    Piyasa değeri diye birşey var. Beyler.
    Bir ona bakın derim .
    Bütün şirketlerin piyasa değeri vardır
    Ne olur bir bakın ve karşılaştırın .
    Öyle karar verin derim .kimsenin gazına gelmeyin .
    Yatırım tavsiye değildir.
    Bu yazı ironi dır
    Al sat tut tasviyesi değildir

  8. Bakmıyoruz değerine, mahallenin berberi alın dedi aldık. Yalan mı söyleyecek senelerin berberi?

Sayfa 239/811 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •