Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
Pazarın %25 ine sahip ve açık ara sektör lideri, ihracata odaklanan, her yıl %50 büyüyen devlet destekli niş alan sektörlü şirketi her zaman bulamazsınız.

Hacimlere baktığım zaman kontrolmatiğin yarısı büyüklüğündeyiz ama hacmimiz 7/1 i. Yatırımcılarımız da cidden al-sat yapmayıp uzun vadeli olduğunu düşünüyorum. 30 40 tl lerden maaliyetlenen gerçek yatırımcılardır. Şirket popülerlik kazanmadan araştırıp bulup parasını yatıranlara helal olsun. Hisse 4 5 kat gittikten sonra kısa vadelilerin geldiğini düşünüyorum.

Fiyata gelecek olursak: Hep yazdım ama şirketin ederi 20FK (1 milyar tahvil haberindrn önce). Yeni haberler ile fk nın artmasını kabul edrim. Popüler hisselerle aynı heraket etmesinden de nefret ediyorum. O hareketini azalttı gibi.
Yatırım haberleriyle yükselirken gelen yatırımcılar uzun vadeli sağlam yatırımcılar katılır.

Forumda hisseye değer biçmek pahalı-ucuz algısını getiriyor ve bu da forum kurallarına aykırı. O yüzden FK değeri yazmayacağım artık. Anlatmak istediğim popüler hisselerle beraber hareket etmesi yerine yeni yatırım haberleriyle - bilanço ile hareket etmesi.
siz kardamisiniz ? yoksa zarar ?

ben kardayim ve dususlerde ekleme yapiyorum , ilk maliyetim 60 ti , simdi 100 geldi
karda olmanizi umuyorum, boylelikle daha rahat oluyor insan , sakin olun bekleyin, 2023 ilk ceyregindeki bilancoyu bekleiyn derim