Sayfa 346/1001 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    doların yüzü sıcaktır bildigimiz Fitch ratings de parayla yorum yayınlayabilir neden olmasın..
    Sınırın öte tarafindan kendimize 2 füze sallarız diyen zihinlerin oksijen tükettigi gezegen dünya
    O kadar da olmaz diye ümit ediyorum. Fitch ratings kredibilitesi oldukça yüksek bir kurum, buna zarar vermek istemezler diye düşünüyorum
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Valla muhalefetin pasifliğini ve halkın dış güçler edebiyatına halen güçlü bir şekilde itibar ettiğini görünce ben de artık son düzlükte birkaç ekonomik ve siyasi manevrayla %55'le tekrar seçilebileceğini düşünüyorum.

3. Ben RTE nın seçimi kaybedeceğini ama Cumhur ittifakının en az 245-250 milletvekilini çıkaracağını düşünüyorum bu da az değil. Yani çok fark olmayacak.

4. Amerikada da burda ki sistem uygulanıyor

Resmi porsche bayi yapıyor

Sıfır liste fiyatı 163k usd

400 mil yapmış, 2.el 224k usd ye satıyor

5.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Ben RTE nın seçimi kaybedeceğini ama Cumhur ittifakının en az 245-250 milletvekilini çıkaracağını düşünüyorum bu da az değil. Yani çok fark olmayacak.
    Anketler de sizi doğruluyor ama burası Türkiye:-) Her an her şey olabilir...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Valla muhalefetin pasifliğini ve halkın dış güçler edebiyatına halen güçlü bir şekilde itibar ettiğini görünce ben de artık son düzlükte birkaç ekonomik ve siyasi manevrayla %55'le tekrar seçilebileceğini düşünüyorum.
    Batıya doğru gittikçe mantık, doğuya doğru gittikçe duygular ağırlık kazanıyor.
    Muhalefet eğer seçmenin duygusal olarak bağ kurabileceği bir aday çıkarmazsa. İktidarın son dakika golü atması kuvvetle muhtemel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tsk ederim.
    Beni seven, benim yoklugumu hisseden herkeslere
    Iyiyim, bir sorun yok.
    Bu ara bistte fazla mesai yapiyorum.
    Burnuma kkmcilerin risk almadan kazandiklari o, daha murekkebi mis gibi kokan gicil gicil banknotlarinin kokusu gelmeye basladi.
    Heyecanla ve hasretle onlari bekliyorum kedinin cigeri bekledigi gibi diyelim.

Kahrolsun Gidivanizm.

Yasasin Bosporosizm.

Syg,

gidivanizm ve faşizm
    gibi şeylere karşı olan
    herkesi severiz Sn Dudu

önce insan
    insanı yaşattı ki
    her şey yaşasın
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. Reis konuşuyor

Avrupa’da tünelin ucu henüz gözükmüyor diyor.

Sayfa 346/1001 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •