-
Bizim tahtacı konka tahtasını takip ediyor ama biraz geriden.Galiba sektör lideri olarak konka kabul ediliyor gibi.
-
Konka ile tek ortak nokta A4 kağıdı üretmesi kalan temizlik ürünleri.
Konka ürün yelpazesi daha geniş.
Karşılaştırmak uygun olmaz diye düşünüyorum.
-
Teknik hedefler 36 ve 40 üstü çıkıyor.
İnş seneye yeni yatırım ile 70 leri göreceğiz
-
İbrahim Bey, açıkcası kısa vadeli tekniğe dayalı hedefinize bir yorum getirmem doğru olmaz. Seneye için belirttiğiniz 70 hedefli görüşünüze katılmıyorum. Yatırımı ve yatırımın getireceği faydanın farkındayım. Buna göre de uzun zaman önce pozisyon almış birisiyim.
Önümüzde Rusya-Ukrayna savaşı bundan da öte seçim ve seçim sonrası için hangi politikanın uygulanacağına yönelik belirsiz bir dönem var. 2018 yılı ve 2019 yılında borsa özelinde yaşananları hatırlamak gerekebilir. Her ne kadar 70 de kalıcı olacak demeseniz de belirttiğiniz dönem için dolar kurunun kaç olacağı belirsiz ve aynı şekilde bu seviyelerde hisse fiyatının yataya bağlayıp bu seviyelerde kalması bile o zaman ki politikalara bağlı olacaktır diye düşünüyorum.
-
Ben tekniğe göre hiç hisse alıp satmam. Teknikte yazılanlar 32 ve 46 çıkıyormuş.
Mersin devreye girdikten sonra Borsa FK10 a göre fiyat zaten 50 lere denk geliyor.
Üç kıtada üç yatırımda tuzu biberi olur inş.
Borsa dolar bazında hala %50 ucuz, seçimden sonra dolar 25 ve 30 görürse bu endeks sudan ucuz kalır.
-
Bu seneyi 35 -40 arası kapatırsa benim için yeterli benim planım 30 tl idi.Seneye 4. Fabrika ile ciro ve karlılık artacak ve fiyatta bunu takip edecek. Bence en önemli konu patronun verdiği sözlerde durması olacak kârının en az %70 ni bedelsiz yada temettü olarak dağıtma ve 3 kita da 3 fabrika sözünün arkasında durursa hisse fiyatı tabiki 70 leri rahatlıkla görebilir diye düşünüyorum.
-
%70 sözü tutulmazsa çok kötü olur tabi. İnş öyle bir duruma gelmeyiz.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri