Fark acmayan kaldi mi bize..
Ama Ruyalarimi yazdim buraya..
Cektirdigi acilari unutturacak..
Oyle yada boyle..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fark acmayan kaldi mi bize..
Ama Ruyalarimi yazdim buraya..
Cektirdigi acilari unutturacak..
Oyle yada boyle..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğanda da kabuk degisimi var. Celha satışı mipaz arazi satışı Karel alımı . Bir aksiyon var .gsd ise. 125 milyon dolarin içine etme var maalesef . Silopi özelinde değer düşüklüğü bile yapıldı 66 milyon resmen.
Ama 3 ve 9 aylıklar bağımsız denetçi onayı yoktur .6 ve 12 aylıklar deneciden geçer o nedenle asıl degeri. 12 de göreceğiz . Supriz olabilir 12 aykikta . Ve kkm den tamamen çıkıldı en son 3 aylık açılmıştı o vadede doldu artık bir varlık alımı gerçekleşmesi yazık oldu paralara kkm ve mevzuatta veya dolarda .
Resmen cinere 50 milyon dolar kaynak aktarıldı .inanilor gibi değil. Geçen zaman da cabası![]()
Hadi bakalım bu haftada kaneviçe gibi işleyin tahtayı takipteyim tahtanın ağaları sahipleri satışlarınızı karşılarım kabul edilebilir miktarlarda ytd
İcbt den gelen 1 milyon satış kafa karistiriyor . Geri alınan pay haberi düşmez umarım . 100 milyon geri alınan pay var
Çoğu popüler hissenin taban veya devre kestigo noktada dikkat çekici hareketlerde gsd . Varlık akimi veya Silopi haberi inanılmaz yerlere taşır hisseyi .parkme iki gündür agresif alımda .
Atraksiyonu seviyorum bu tahtada bu ara navlunlar artıda
Yer İmleri