İş Bankası genel Müdürü Hakan Aran: Yanlış adımlar atılıyor, sonuçları neyse katlanıyoruz...
Aran, TL mevduat oranının zorlamayla bir yere vardırılacak konu olmadığını ve mudi tercihlerine saygılı olunması gerektiğini söyledi
braveheart...
İş Bankası genel Müdürü Hakan Aran: Yanlış adımlar atılıyor, sonuçları neyse katlanıyoruz...
Aran, TL mevduat oranının zorlamayla bir yere vardırılacak konu olmadığını ve mudi tercihlerine saygılı olunması gerektiğini söyledi
braveheart...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Herif piyasaya ivme verdim bundan sonrasını piyasa halletsin mi diyor acaba.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bugün bir o yana savurdum bir bu yana savurdum palayı sanıyordumki....meğerse pala yerinde duruyormuş savrulan benmişim.
Kaybettiğini anlamamak , seans bittikden sonra anlamak daha bir kötü.
Ne yaptım ben bugün sahi ?
Tamirciye gittik arabanın yarı motoru yok.üst kısmı bir yere yollamış.motorun içine su kaçmiş.
"motor suyun içinde" dedi usta. Kurtarmaya çalışıyoruz dedi.olmadı üst kısmı tayvan veya çin malı yapacaz vs dedi..
Birde extra bir şey daha varmış o da harap olmuş.o da olursa 6 ya bir 6 daha ekle dedi.Yaptırmasak nolur dedim."gençler zaten onu bizzat arabanın performansı artırsın diye söküyorlar, ama sürekli motor arıza ışığı yanabilir " dedi.
Sanırım arabanın motor arıza ışığı gözüme takılmasın diye 6000 daha mı vermeliyim bilemedim.
Anlayacağınız bugün bizim arabanın motoru suyun içinde olması 6000 ila 12000 ...duyunca bu sefer beni ter bastı bende "suyun içinde " kaldım.
Ne yapsak ne etsek ? Sırtımıza havluyla idare ederiz bizde ...ya araba ??
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Ah o ustalar ah..
Ustayla işim olduğunda önceki gece uyuyamıyorum..
Arabaya binince 3 dakika 5 alarm ötüyor.. Sonunda susuyor..
İnat ederim
Yine yaptırmam..
Teknolljk araba iyi değil..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
[emoji2925][emoji625] Adana’da petrol bulundu! Su seviyesinde bulunan petrol 800 milyon dolar değerinde
https://twitter.com/Ahaber/status/15...Uixat08cg&s=19