Cumhurbaşkanı Erdoğan:"(Zincir marketlerdeki fiyatlar) Ortaya konan ithamlar yakından takip ediliyor. Ticaret Bakanlığımız, önümüzdeki günlerde yeni uygulamaları devreye alacaktır"
Kaynak : Anadolu Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan:"(Zincir marketlerdeki fiyatlar) Ortaya konan ithamlar yakından takip ediliyor. Ticaret Bakanlığımız, önümüzdeki günlerde yeni uygulamaları devreye alacaktır"
Kaynak : Anadolu Ajansı
O yollar sıkıntılı.
Gördüğüm gibi vlrajlı..
Gece uygun değil.
Bitmeyen bir yol çalışması var.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Davşan skini dağa sürtmüş dağı sktim demiş.
Komşunun araba akşam çalışmadı, benzin bittiği için araba kendi kilitledi dedi, benzinlikten bidon ile benzin artık verilmiyormuş, karakoldan kağıt aldık. Benzin doldurduk ama yine çalışmadı.
Geçen ay aldığım Einhell alete bağladık akü canlandı, arabanın ışıkları vs çalıştı, ama marş basması için en az 3-4 saat bağlı durması gerekecek.
Daha elektronik olan, her tür aküyü şarjden, sülfat çözen cihaz her arabada olmalı. Benimki işe yarıyor ama bir iki yeni özellik gelmiş.
Başka bir model daha var, onda kendi powerbank'ı var 1-2 kere marş edecek kuvveti varmış, BIM'e bir iki kere gelmiş o da olabilir.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bireysel yeni hesaplar hisse alıyor ise başkalarının da satıyor olması lazım.
Genelde analistler gevşemesi lazım diyorlar, muhtemelen onlar sattı. Bir kaç patron satışı da olmuştu gerçi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri