Sayfa 887/1019 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yahu çağrı, oy vermem, pek sevmem de diyorsun..ama tam akp ağzı bu söylemler...kusura bakma...içinden mi geliyor, ya da birilerinin etkisinde mi kalıyorsun bilmem.

ama, odunu koysan rakip olarak, gider ona oy veririm...kaldı ki KK ya oy vermekte hiç zorlanmam, hatta ekrem mi kk mı deseler, seve seve seve kk derim.

yok muhalefet yetersiz, yok 6 lı masa ne yapıyor..falan fıstık...bu lafları edenlere söylediğim tek şey var, bırakın bu ayakları...gidin delikanlı gibi akp ye oy verin, mhp ye oy verin, bok atmayın muhalefete.

bugün çıkmış minik ortak..3. kez seçeceğiz gerekirse demiş...eleştirecekseniz bu zihniyeti eleştirin..bunlar duruken, yok 6 masa, yok millet aç, cart curt...bırakın bu işleri.
    Abicim bu başlıktaki en has reisci sen olman lazım. Verdi emekliliğinizi.

En has anti reis de ben olmam lazım, malum gurbete gittik memlekette dikiş tutturamadık.

Ben muhalefete çakıyorum çünkü iyi olsunlar, dipçik gibi olsunlar, genç şöyle, enerjisi yüksek, elinde para olan elinde güç olan biri gelsin alsın istiyorum.

Esas sen KK güzelleyerek, reis gitmesin diyorsun gibi geliyor bana. İşinize öyle geliyor demeyeyim de, demiş gibi olayım hadi.

Bilmem ne düşünürsün? Ununu elemiş eleğini asmış adamların Türk gençliğine sunacağı bir proje bir heyecan yok. Anayasa okuyor mıy mıy mıy. Haksız mı şimdi bu eleştiri?

Lütfen.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hayvancılık tarım yapanlar, maaşlı çalışanlar, bankacılık sektörü, emekli, memur ve manavdan tutun bakkal çaycı büfeler küçük esnafın durumu bitikken Reis kazanacak. Bozkurtun picamayı koyun kazanmazsa eşeğim.
    Yok, ben öyle düşünmüyorum...eyt de bile en bonkör karar alındı, asgari ücrete %40, emekliye %30..rahatlatır bir süre...tarım ürünlerine de %50 taban fiyat artışı gelir.

doları seçime kadar tutabilirlerse, enf. da baz etkisi ile %50 lere yakınlaşır...bu ortamda seçimi alabilir rte.

bundan 3 ay önce %90 kaybeder diyordum, şu anki denge seçime kadar sürdürülebilirse %90 kazanır diyorum....ama bunun muhalefetle bir ilgisi yok...ne yapsalar da bu durumu değiştiremezler...bu seçimi ya tayyip kazanır, ya da tayyip kaybeder...bu durumun muhlefetin icaraatlarıyla çok ilgisi yok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Babamın iki evi var kirada oturduğu ev merkezi değil bireysel sadece mobil kapıcı var. Ufak tefek hastane masrafları var adam züğürt yav ha babam TV izleyen biri Ahaber ci akp ye verir kulağı çok duymaz. Anlatmak mümkün değil. Ama geri kalanimizdan akp ye tek oy çıkmaz muhafazakar bir aileyiz düşünün.

4. BBHT'de grafik yayınladılar. BIST100 dışı en kuvvetli trende sahipmiş, sarı renk banka endeksi yataylaşmış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bendeki durumda böyle.
    Bence
    Geçti borun pazarı
    Sur eşeği Niğde ye

SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bence öyle değil...borsada parayı katlayan müzmin muhalif beyaz yakadan bile, dönüp oy veren çıkacak...bizim milletin cebine parayı koy, ruhunu bile satın alırsın..acı ama gereçek.

bu yüzden paraya olan muhabbetinizi azaltın diyorum...parayı çok arzularsan, para gelecek diye ruhunu bile satarsın işte.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Hareketlere bakarsak shortcu kıstırmasına benziyor lakin shortcu kaldığını düşünmüyorum

Tek aklıma gelen bugün ki ekside acaba millet çokmu short açtı

Manyak hareket vardı gün içinde hep desteke hem dirence

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abicim bu başlıktaki en has reisci sen olman lazım. Verdi emekliliğinizi.

En has anti reis de ben olmam lazım, malum gurbete gittik memlekette dikiş tutturamadık.

Ben muhalefete çakıyorum çünkü iyi olsunlar, dipçik gibi olsunlar, genç şöyle, enerjisi yüksek, elinde para olan elinde güç olan biri gelsin alsın istiyorum.

Esas sen KK güzelleyerek, reis gitmesin diyorsun gibi geliyor bana. İşinize öyle geliyor demeyeyim de, demiş gibi olayım hadi.

Bilmem ne düşünürsün? Ununu elemiş eleğini asmış adamların Türk gençliğine sunacağı bir proje bir heyecan yok. Anayasa okuyor mıy mıy mıy. Haksız mı şimdi bu eleştiri?

Lütfen.
    Çağrı, güneşi sağ elime verse, ayı sol elime koysa...ben bu adama yine oy vermem...ben gerek beyaz yaka başlığında, gerekse twitter da 5-6 yıldır bunu anlatıyorum...paraya tapmayın, yoksa öyle bir noktaya gelirsiniz ki, ruhunuzu bile satarsınız diyorum.

kafan yazılıma vs çalışıyor illa ki, almanyada bile mühendislik yaparak para kazana biliyorsun, ama sosyal zekan sıfır bence..o yüzden hep yarım kalacaksın bu hayatta.

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yok, ben öyle düşünmüyorum...eyt de bile en bonkör karar alındı, asgari ücrete %40, emekliye %30..rahatlatır bir süre...tarım ürünlerine de %50 taban fiyat artışı gelir.

doları seçime kadar tutabilirlerse, enf. da baz etkisi ile %50 lere yakınlaşır...bu ortamda seçimi alabilir rte.

bundan 3 ay önce %90 kaybeder diyordum, şu anki denge seçime kadar sürdürülebilirse %90 kazanır diyorum....ama bunun muhalefetle bir ilgisi yok...ne yapsalar da bu durumu değiştiremezler...bu seçimi ya tayyip kazanır, ya da tayyip kaybeder...bu durumun muhlefetin icaraatlarıyla çok ilgisi yok.
    Allah'ını seversen emekli olunca 3500-6000 ile çalışmadan nasıl geçineceksin. Risk aldım kredi çekip hisse alsatta kazandık çocuklar da kendi masrafıni çıkarıyor yoksa cami önünde dilenmekten başka çare yok. Evim kira değil borcu harcı yok. 2000 yakıt aidat, 750 faturalar 1200 kız okul servis ve harçlık 500 eczane medikal farkı (o da hasta bezi stoklu Tak sondayı da almıyorum öyle) Yediğimiz içtiğimiz sağlığımızdan fedakarlık yapıp ucu ucuna denk geliyor.

Sayfa 887/1019 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •