Sayfa 889/1019 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: Viop XLV

1. Muhalefet ne yapsın abi insan gibi parlementer sisteme dönüşü nasıl yapacaklarını açıkladılar, Demokrasi insan hakları adalet eğitim ekonomi vs ... anlatıyorlar. Ama millet nezaketten dürüstlükten sistemden anlamıyorsa zaten yapacak birşey yok. illa iyi muhalefet yapmak için RTE nin soylunun bahçelinin gibi bir üslup mu gerekiyor. öyle höt höt bağıran birilerini arıyorsak RTE zaten bu işi gayet iyi yapıyor ne gerek var başkasına.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Burada ben senelerdir AKP seçim kaybetmeyecek..REİS seçim kaybetmeyecek derken sen beni AKP li ilan etmiştin..
    O zaman gördüklerimi şimdi sen görüyorsun..
    AKP yüzde 90 kazanır a evrilmişsin..

Kafalar karışık belli..
    Neo da da karışık sende zaten karışmış..

Ufak bi anektod..
    21 yıllık bankacılık kariyerinden sonra emekliliğe baş vuran bir bankacı tanıdığım bayan var..
    16-17000 alacam dedi..
    senin dediğinle benim dediğim farklı...ben bu denge korunursa diyorum, dolar buralarda tutulursa diyorum.

senin söylemin çok farklı, çok tehlikeli...bir yolunu bulur diyorsun, gerekirse seçime müdahale edilir, gerekse seçim ertelenir diyorsun...bu durum yılgınlık yaratır, sandığa gitme oranını düşürür...eğer reisci değilsen bu tür ümitsizlik yaratacak söylemleri bırak...ayrıca suç, sağlam bir savcı kafayı takarsa sırf bu yazılardan dolayı süründürür seni.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    kardeşim hayat senin görebildiklerinle sınırlı değil...sadece şunu araştır, sigorta primi hep tavandan yatmış 20 yıl prim ödeyen biri kaç lira emekli maaşı alır, 10 binin üstü, tam rakamı kendin araştır bul.
    Taze emekliler öyle eskiler öyle değil babam 30 yıllık basgardiyan emeklisi 6000 alıyor. Benim primim de yüksek uç asgarî ücrete denk geliyor kaza öncesi maaşım. 6150. Alttakiler yukarı çıkıyor tepedeki yerinde kalıyor bir süre sonra dip dibe kalıyoruz bu ülkede sistem bu prim ödemeyenler düşük primli daha fazla maaş alıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Muhalefet ne yapsın abi insan gibi parlementer sisteme dönüşü nasıl yapacaklarını açıkladılar, Demokrasi insan hakları adalet eğitim ekonomi vs ... anlatıyorlar. Ama millet nezaketten dürüstlükten sistemden anlamıyorsa zaten yapacak birşey yok. illa iyi muhalefet yapmak için RTE nin soylunun bahçelinin gibi bir üslup mu gerekiyor. öyle höt höt bağıran birilerini arıyorsak RTE zaten bu işi gayet iyi yapıyor ne gerek var başkasına.
    Abi yapmayın. Ecevit tek başına seçildi bu ülkede. Enerjidir, pozitif mesajdır, rüzgar meselesidir. Lütfen bu şekilde öğrenilmiş çaresizliğe kaptırmayın. Yapılması gerekenler belli, yapılması gerekenleri söyleyenleri suçlu ilan etmeyin lütfen.

5. Mesela amcam gün prim yok dipte 1250 den 3500 oldu adamın maaş yatar kalkar dua eder.

6. Bugün akşam seansinda umarım fiskirtirsin pala

7. SASA short yaptım 500 bin zarar vardı.

200 bin karla kapattım longa geçtim.

200 bin de kar ettim kapattım.

Paralara bak!!!!!

Milyonlar gün içinde oynuyor!!!

Normal mi?

Bir süre işlem yapmamaya karar verdim VIOP

olan pozum sadece 15 maliyetli ÜLKER LONG o da tahtası kapanıyor malı almak için gereken teminatı ayırdım koydum.

Düşmez diyene saygım var.

Ama düşmesi lazım.

Nasip.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi yapmayın. Ecevit tek başına seçildi bu ülkede. Enerjidir, pozitif mesajdır, rüzgar meselesidir. Lütfen bu şekilde öğrenilmiş çaresizliğe kaptırmayın. Yapılması gerekenler belli, yapılması gerekenleri söyleyenleri suçlu ilan etmeyin lütfen.
    Çağrı ben muhalefetim..
    Ne gerekiyor sende biliyorsun..
    IMF?
    Faizlerin yüzde 40 a çekilmesi..
    Para basmaya son?

Batacak olanın batması.
    Vergi affı na son..
    Ödemeyene ağır ceza..
    İkinci eve ağır vergi..
    Köprülerin otoyolların devletleştirilmesi falan..

Sence oy alır mıyım bu söylemlerle..

Sayfa 889/1019 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •